Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorio na optužbe

Jakovčić: 'Ja sam stvarno na nečemu i to na istarskoj malvaziji'

Ivan Jakovčić (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
10.01.2013.
u 22:38

- Njega blokira Zoran samo zato što sam ja svojevremeno taj projekt potpisao s Jadrankom Kosor. A ja vas sad pitam što je važnije, tko potpisuje ili što se potpisuje - kazao je Jakovčić o projektu Brijuni rivijera za 24 sata TV.

Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić je u emisiji 60 minuta na 24 sata TV između ostalog govorio je o projektu Brijuni rivijera, osvrnuo se na optužbe Damira Kajina da je narkoman te je kazao da raskol koaliciji ne prijeti.

Raskol koaliciji ne prijeti. IDS želi graditi, ništa ne želi rušiti. IDS bi bio previše neozbiljan kad bi zbog svađa u Istri rekao da izlazi iz koalicije. Sve što je učinjeno iz vrha SDP-a je nekorektno prema nama kao koalicijskom partneru. Milanović treba više o nezaposlenim razmišljati, a ne o rušenju koalicijskih partnera, rekao je Jakovčić.

O Kajinovim optužbama da je narkoman kazao je: Jesam na, ja sam stvarno na nečemu i to na istarskoj malvaziji, šta da drugo kažem na to.

Smatra i da se projekt Brijuni Rivijera blokira zato što ga je potpisao sa bivšom premijerkom Kosor.

- Deset godina pokušavam riješiti taj projekt. Njega blokira Zoran samo zato što sam ja svojevremeno taj projekt potpisao s Jadrankom Kosor. A ja vas sad pitam što je važnije, tko potpisuje ili što se potpisuje - kazao je Jakovčić za 24 sata TV.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

 >> Kajin: Jakovčić IDS vodi kao mafiju, ima svega, pa i onog bijelog

 

Komentara 4

TE
The_E1
23:50 10.01.2013.

Ovaj sukob se može jednostavno riješiti. 13 rundi bez rukavica i bez suca, prijenos na TV da se građani malo zabave

OB
-obrisani-
23:54 10.01.2013.

Test ,onda se zna tko je na cemu... Duelirajte se ili tuzakajte ... Ostavite nas vise sa vasim pricama ,ti si to ,on je ovo ,svi ste vi i to i ono...

MA
margaritas
08:18 11.01.2013.

dok je damir kajin u saboru optuzivao ivu sanadera za koruptivnu hobotnicu njegov najblizi stranacki partner je sirio tu hobotnicu u istru po rjecima samog damira kajina a on je za saborski mandat i privilegiranu mirovinu 20 godina zatvarao oci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije