Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasnogovornik HDZ-a

Kabok: 'Nisam bio na domjenku, niti poznajem ijednog Josipa Jurića'

Zagreb: U HDZ-u održana konferencija za medije
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
31.01.2023.
u 14:26

'Krunoslava Katičića nisam nikada oslovio s "Poštovani gospodine" s obzirom na to da smo na 'ti", odgovorio je za Večernji list Zoltan Kabok glasnogovornik HDZ-a, na upit o pisanju tjednika Nacional.

'Nisam autor te poruke. Niti sam bio na domjenku koji se spominje u poruci, niti poznajem ijednog Josipa Jurića, a niti sam Krunoslava Katičića ikad oslovio s "Poštovani gospodine" s obzirom na to da smo na 'ti", odgovorio je za Večernji list Zoltan Kabok glasnogovornik HDZ-a, na upit o pisanju tjednika Nacional.

Ranije se već oglasio i Marko Milić, glasnogovornik Vlade koji je za Večernji list istaknuo kako se 'radi se o još jednom u nizu netočnih i zavaravajućih članaka u kojem su informacije plasirane na način da sugeriraju postojanje nedopuštenih radnji, a koje ne postoje. Upoznat sam da su navedene 'prepiske' već mjesecima u optjecaju u medijskom prostoru te, koliko mi je poznato, Hrvatske šume pojedinim medijima već su i dale odgovor s pojašnjenjem činjeničnog stanja.

Podsjetimo, iz Hrvatskih šuma kažu kako su 'sve radili po pravilima.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
14:54 31.01.2023.

ne pozna niti jednog josipa, marka, andreja, a po potrebi posla ponekad zaboravi i na svoje ime

SA
sani1
14:41 31.01.2023.

Ovaj, kao i šef mu, ništa ne zna i nikoga ne pozna.

DU
Deleted user
16:44 31.01.2023.

Zar itko više vjeruje da HDZ ne krade gdje stgne a posebno u javnim poduzećima.Tamo se uhljebljuju i svi "zaslužni" HDZovci koji niti znaju niti išta rade.Plaća dobra,još se ponešto stigne mrknut.Kud ćeš bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije