Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzna sociologinja

Judith Reisman ponovno u Hrvatskoj! Govorit će o vezi pedofilije i spolnog odgoja

Judith Reisman
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
19.05.2014.
u 09:51

Dr. Judith Reisman, Timothy Tate i Thomas Hampson u Hrvatsku dolaze 26. svibnja 2014., a istoga dana održat će se i konferencija za medije na kojoj će biti poznati svi detalji kampanje

Dr. Judith Reisman, kontroverzna sociologinja koja je svojim posljednjim gostovanjem izazvala pravu medijsku senzaciju, ponovno dolazi u Hrvatsku. Sudjelovat će na tribini građanske inicijative ''Ne dirajte djecu'' u sklopu svjetske kampanje kojoj je, prema riječima inicijative, ''cilj prokazati kazneno djelo pedofilije na kojem se temelji tzv. spolni odgoj".

Dr. Judith Reisman, Timothy Tate i Thomas Hampson u Hrvatsku dolaze 26. svibnja 2014., a istoga dana održat će se i konferencija za medije na kojoj će biti poznati svi detalji kampanje.

Više informacija možete pročitati ovdje.

>> Desnica dovodi aktivisticu koja će razdrmati naciju

Komentara 79

PE
perfa57
09:57 19.05.2014.

Zašto kontroverzna? Zar zato što je protiv pedofilije?

DU
Deleted user
10:06 19.05.2014.

Zašto je ona kontroverzna, a oni oprečnih stavova nisu?

Avatar kamenjar
kamenjar
10:06 19.05.2014.

gospođa zna što priča ......... hvala joj za sve što čini u ime hrvatskog naroda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije