Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA GOTOVO NA ISTI DAN

Jučer se utopio otac i dvojica sinova, a 2010. na gotovo isti dan su se utopili otac i troje djece

Foto: Arhiva Večernji list
1/2
10.07.2023.
u 08:44

U rijeku su pali 37-godišnji Azem Gušo, njegova 8-godišnja kći Hana te dvojica sinova, 5-godišnji Mehmed i godinu dana mlađi Haris

Pokušavajući iz jakih valova spasiti svog 13-godišnjeg sina, nakon što su i njega uhvatile jake morske struje, utopio se i 50-godišnji otac te njegov drugi, 15-godišnji sin. Strašna tragedija, u albanskom dijelu Jadrana, u kojoj su život izgubila čak tri člana iste obitelji, podsjetila je na sličnu, veliku nesreću, koja se, gotovo na isti dan, prije 13 godina, dogodila na rijeci Uni.

Te subote, 10. srpnja 2010., pet kilometara od Bihaća, iz prevrnutog čamca, u rijeku su pali i utopili se otac i njegovo troje malodobne djece.

Mlada se obitelj tog popodneva, s još jednim bračnim parom i djetetom, vozila čamcem. Baš ništa nije ukazivalo na moguću tragediju, a onda se, na inače mirnom dijelu rijeke Une, čamac iznenada prevrnuo.

U rijeku su pali 37-godišnji Azem Gušo, njegova 8-godišnja kći Hana te dvojica sinova, 5-godišnji Mehmed i godinu dana mlađi Haris. Svih četvero se, na žalost, tog kobnog dana utopilo u Uni, samo stotinjak metara dalje od obiteljske kuće.

Druga je obitelj, koja je također bila u čamcu, zadržana na liječenju, dok je nesretna žena, koja je u istom danu, ostala bez troje djece i bez supruga, nakon vijesti o tragediji, pala u komu.

VIDEO Pogledajte kako teku radovi na najdužem ovješenom mostu u Hrvatskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije