Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primopredaja vlasti

Grabar-Kitarović: Josipoviću želim svako dobro u političkoj karijeri

josipović
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/25
Autori: Ivanka Toma, Ivica Kristović, Davor Ivanov
18.02.2015.
u 19:06

Josipović je nakon primopredaje Grabar-Kitarović još jednom čestitao i zaželio joj uspješan rad

Ivo Josipović danas je obavio primopredaju dužnosti Kolindi Grabar-Kitarović na Pantovčaku. Ona se ipak dogodila uz prisutnost medija, a ne bez kamera i novinara – kako je prije najavljivano.

Josipović je ranije objasnio da će se danas na primopredaji dužnosti na Pantovčaku susresti savjetnici, a on će razgovarati s Kolindom Grabar-Kitarović.

Ona ima svoj program, zašto da joj ja dajem savjete – rekao je Josipović te dodao kako su timovi dogovorili da se primopredaja ne snima, od čega se očito poslije odustalo.

Nema tu ništa posebno za snimanje – kazao je ranije Josipović te dodao da će Kolindi Grabar-Kitarović sigurno "stisnuti ruku – s vama ili bez vas". Prema posljednjem priopćenju Ureda predsjednika, taj stisak ruke će ipak biti zabilježen za povijest.

U nastavku pratite tijek primopredaje:

19:01 – Nakon obraćanja medijima, Josipović je napustio Pantovčak, a Grabar-Kitarović sa suradnicima Jadrankom Jureško Kero, Mladenom Pavićem i Natalijom Hmelinom stubama se uspela u ured.

18.55 – Zahvaljujem predsjedniku Josipoviću. Vrlo sam zadovoljna razgovorom koji smo obavili. I na odlasku, gospodinu Josipoviću želim svako dobro u političkoj karijeri i u osobnom životu, kazala je Grabar-Kitarović.

18.51 – Obavili smo zanimljiv i ugodan razgovor, upoznao sam je sa svim detaljima funkcioniranja ureda kako bi mogla lakše odmah početi raditi – kazao je Josipović nakon primopredaje i još jednom joj čestitao i zaželio uspješan rad.

18.50 – Josipović i Grabar-Kitarović nakon sastanka kratko su se obratili medijima.

18.45 – Iako je sastanak prema prvim najavama trebao trajati tridesetak minuta, on se oduljio pa se tako predsjednik na odlasku i nova predsjednica i dalje nalaze iza zatvorenih vrata.

17.31 – Kolinda Grabar Kitarović stigla je na Pantovčak u pratnji suradnice Jadranke Jureško Kero te se uputila na sastanak s Ivom Josipovićem u njegov ured. Još nije poznato hoće li nakon sastanka davati izjave.

17.29 – Ivo Josipović, čekajući da na Pantovčak stigne Kolinda Grabar-Kitarović, kazao je da se dobro osjeća.

>>'Nema smisla da ulazim u SDP kako bih statirao politici koja nije dobra'

>>Ovo su savjetnici i osobe od povjerenja predsjednice Kolinde Grabar Kitarović

Komentara 143

BS
bajo_slavonac
14:19 18.02.2015.

Dugo je čekan ovaj odlazak .... stvarno bi bila šteta da ga kamere ne ovjekovječe!

OL
olrajt
14:25 18.02.2015.

..nakon primopredaje možeš se druže u potpunosti predati lijepoj kapi partizanki sa zvijezdom petokrakom i s njom na glavi otići u Kumrovec pokloniti se svojem voljenom predsjedniku-drugu Titu!

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
14:11 18.02.2015.

Gubitnik se ponaša kao malo razmaženo derište .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije