Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korupcija

Josipović: Svatko smije uprijeti prstom u korupciju, pa i Crkva

josipovic (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
09.11.2010.
u 17:40

orupcija je u Hrvatskoj uvučena i u državne strukture, što znači da je uvučena i politika te da se u Hrvatskoj često upravljalo vodeći se osobnom koristi, rekao je predsjednik.

Korupcija je u Hrvatskoj uvučena i u državne strukture, što znači da je uvučena i politika te da se u Hrvatskoj često upravljalo vodeći se osobnom koristi. Dio je to predavanja predsjednika Ive Josipovića održanog danas na Ekonomiji u Zagrebu u povodu 90. rođendana fakulteta.

Nakon predavanja osvrnuo se na izjave biskupa da političari ne smiju u svijetu blatiti državu govoreći o korupciji.

– Ne znam na koga su mislili. Treba štititi interese države, ali na način koji ne govori o istini, nije koristan za državu – zaključio je.

Dodao je da on kada govori o stanju u Hrvatskoj priznaje probleme, ali i ističe optimizam. Rekao je i da svatko, pa i Crkva, ima pravo uprijeti prstom u korupciju i upozoravati.

Ključne riječi

Komentara 7

SI
sinaj
17:49 09.11.2010.

A kada su to biskupi rekli da političari trebaju svijetu lagati kako u Hrvatskoj nema korupcije? Žonja, zašto lažeš? To nije lijepo.

DO
DONJA
17:54 09.11.2010.

Naš predsjednik je poljubio noge pola balkana i gdje stigne kao i njegova partija pljuju po Hrvatskoj i žele stvoriti atmosferu što gore to bolje!!!

PI
Pippo9
17:52 09.11.2010.

PA dosta toga da nam predsjednik glumi daljinski druga Zokija.Vlada ulaže golema napore kako bi suzbili kriminal i korupciju i rezultati uspješnog rada se vide po brojnim istragama i uhićenjima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije