Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik u Kostajnici

Josipović: Ovo je lijepa i vrijedna manifestacija

Ivo Josipović
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/6
12.10.2014.
u 16:55

Tradicionalnu manifestaciju u Hrvatskoj Kostajnici, 17. po redu Kestenijadu, obišao je danas predsjednik Ivo Josipović.

Tradicionalnu manifestaciju u Hrvatskoj Kostajnici, 17. po redu Kestenijadu, obišao je danas predsjednik Ivo Josipović.

Susreo se s gradonačelnikom Tomislavom Paunovićem te dožupanima Sisačko-moslavačke županije, Zdenkom Vahovcem i Ivanom Nekvapilom.

- Ovo je lijepa i vrijedna manifestacija o čemu svjedoči i broj posjetitelja i kvaliteta organizacije - kazao je Josipović.

>>Josipović zbog glasova ORaH-a poručio: Houston, I have a problem

>>Predsjednik Ivo Josipović družio se s građanima Trešnjevke Jug

Komentara 13

OL
olrajt
17:06 12.10.2014.

...a kako bi tek lijepo bilo da nije bilo druga predsjednika zbog predsjedničke kampanje!!!

LA
laptop
18:06 12.10.2014.

interesantno drug ivo obilazi sve i svasta. 4 godine nije dalje isao od beograda o od pantovcaka. neznam da ide sam obilaziti hrvatsku dali bi se znao vratiti, ovako sve placaju porezni obveznici a on to bez imalo stida i srama koristi.

TV
tv5378
17:36 12.10.2014.

Kako se mjeri ta "vrijednost"? Nije u pitanju promidzba ili po Jugoslovenski promocija. Dobrdusan covijek,voli narod. Nazesci borac za Hrvatsku. Samo I jedino zastupa inrerese Hrvatske jer kad poznati Domoljub ne dozvoljava nikakve Regije,Zapadne Balkane I ostale splacine koje nam nam serviraju AntiHrvati. Samo tako nastavi druze Precednice,mi zanamo da si velika Hrvatina zato te I ne treba birati nego ustroliciti kao pravog Vladara. Jel' tako Vladaru nas Josipovicu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije