Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sankcije eu

Josipović: Lex Perković mora se što prije promijeniti

'12.09.2013., Zagreb - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipovic u Uredu Predsjednika odrzao  sjednicu Savjeta za gospodarstvo na temu gospodarske diplomacije.  Photo: Robert Anic/PIXSELL'
'Robert Anic/PIXSELL'
17.09.2013.
u 15:02

Josipović je naglasio da cijela situacija oko "lex Perkovića" otvara neke rasprave i kod kuće, u kojima ćemo se morati dobro i principijelno promijeniti

I predsjednik Ivo Josipović komentirao je sporni "lex Perković". Kaže da ga treba mijenjati, piše rtl.hr.

– Zakon treba promijeniti jer smo napravili nešto što nije potpisano, i to na način i u dinamici kako se to dogovorilo s Europskom komisijom. Ja sam za to da se zakon što prije promijeni i da njegova primjena bude kako je to dogovoreno s EK, kako EK to prihvaća – kaže Josipović.

A nakon što je premijer Milanović danas ponovio da neće odustati od 15. srpnja 2013. godine kao datuma primjene jer je to stav većine ove vlade te kako je to, prema njegovu mišljenju, "pošteno", Josipović je naglasio da cijela situacija oko "lex Perkovića" otvara neke rasprave i kod kuće, u kojima ćemo se morati dobro i principijelno promijeniti. Predsjednik se nada da do sankcija EU neće doći.

>> Milanović: Hrvatskom nitko neće brisati pod, ona nije ptičji rezervat!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije