Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia Summit
Povratak na članak

Josipović kasnio na Summit, Kosor srdačno dočekala Pahora

Avioni i državnici mogu kasniti, ali to ne smiju zemlje regije u integracijama i ulasku u EU, rekao je Josipović.

Komentari 55

IZ
izbrisan
08:01 10.07.2010.

Jugoistocna Europa. Pogledamo li malo pozornije kartu Europe,Hrvatska nije nikako na jugoistoku. Jug da,ali istok je ipak malo dalje. To medjutim ne smeta politicarima i novinarima,da ustrajno govore i pisu o jugoistoku. Razlika je u zemljopisnom i mentalnom pojmu. Istok = negativno.

VL
OB
-obrisani-
19:05 10.07.2010.

Josipović kasnio ? Ma sigurno se zadržao na sastanku sa Ankicom Lepej o hrvatskom gospodarstvu.

VL
TR
truba
20:49 09.07.2010.

možda između jadranke i pahora ima nešto da ne frcaju kakve iskrice

VL
ST
Stjepan
03:34 10.07.2010.

Odnose u prostoru koji su naselili Juzni Slaveni, navijek su oslikavali Hrvati sa zapada, Srbijanci s istoka, i Vlasi kao zlochudni tumor u Hrvatskoj. Slovenci su odigravali kao uvlakachi (dodvorice, uliznici), kako bi Hrvatska bila laksse pljachkana i sakatcena i ubijena i poklana i razorena, tako je bilo za vrijeme Habsburg-a, Osmanlija i Austrougarske, Jugoslavije (chitaj Velike Srbije) i joss uvijek traje. Stavimo po strani veliku (ogromnu) jezichnu razliku, Germani su Hrvatima bili najiskreniji prijatelji, zajedno gradetci hvale vrijednu kulturnu, obichajnu i imovinsku basstinu. Tragedije na Krbavi, Nikole SSubitca Zrinskog, Petra Svachitca, Petra Zrinskoga i Krste Frankopana, Stjepana Raditca,.........Sibinja......Bleiburga, Jazovke, Macelja, Gospitca, Vaganca,...... Petrinje (Josipa Jovitca), Maslenice (Gento),..... uglavnom su posljedak izdaje i lakomisli (bedastotce) koja je ukorijenjena u hrvackim vladarima i njihovim namjesnicima. Srbijanci su vazda na vlasti imali krvnika, Hrvati izdajnika, a Slovenci uvlakacha (uliznika). Makedonce i Crnogorce kao juzzne polutke radi pokrate ovoga napisa ne bi htio razglabati i nek mi se pri tomu ne zamjeri. Da li naklonost Francuske mozze svrgnuti partizansko chetnichku vlast koja upropasstcuje Hrvacku, veliko je pitanje, jer Velika Britanija se zasigurno tomu ne veseli. Ono sto je nekad bilo Rimsko Carstvo to je danas USA i sve sto si zacrtaju mogu ostvariti sami, ne obaziruci se pritom bas puno sto drugi o tomu misle, i dobro da je tako, jer ne vidim boljeg svjetskog mocnika koji bi mogao zamijeniti jako vaznu ulogu i odgovornost za svjetska kretanja koju u ovom vremenu obnasaju USA. EU privremeno zanemariti. EU je osnovana s ciljem da se oslabi Njemacka koja je glavni svjetski takmac uz USA, medjutim Njemacka je pod okupacijom i strateski ne moze poduprti Hrvatsku. Sve svoje strateske interese Hrvatska treba graditi u bliskoj i iskrenoj suradnji s USA.

VL
IZ
izbrisan
07:57 10.07.2010.

Jooooj kako njezno trljaju nosice,Jaca i Borut. Kako dirljivo. Moram hitno u najmanju prostoriju u kuci.

VL
DU
Deleted user
07:57 10.07.2010.

Premijerkin stilist je trebao uzeti u obzir da je srpanj, i skratiti joj haljinu bar za pola metra.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
20:04 09.07.2010.

a gdje je jezik?

VL
Avatar tetak
tetak
19:29 09.07.2010.

..Otvori se, majčico, zemljo !!!!

VL
OB
-obrisani-
20:11 09.07.2010.

Logično je da Kosor srdačno dočeka Pahora jer Slovenci i Hrvati se volimo, Borut i Jadranka se vole a što je najvažnije i najbitnije od svega Slovenski če narod uskoro ploviti po svome moru vanjka prema otvorenom, dakle po onom \"nedamo ni milimetra\" moru..Kako se to fino čuje..Živjela ljubav, živio EU savez, živio arbitražni sud..

VL
MI
mirom
22:37 09.07.2010.

fotografija uopće nije neukusna već dapače simpatična i srdačna!

VL
DU
Deleted user
19:12 09.07.2010.

Zemljo, otvori se!

VL
DU
Deleted user
20:05 09.07.2010.

Pa baš bi lijep par bili, prava bajka, zašto ne. Pepeljuga iz Hrvatistana i princ i iz EU.

VL
X2
xychhr-200
19:29 09.07.2010.

Nadam se da su si ovo dvoje licitara bar oprali zube - nakon obilnog ručka (uključjući i masnu svinjetinu) na račun siromašnih građana... koje su opelješili do krajnjeg maksimuma... jer bi inače od smrada mogli pasti u nesvijest - pa tko bi onda i dalje muljao i pljačkao narod..???

VL
Avatar Gricka**
Gricka**
20:02 09.07.2010.

Joj kaj se ovaj slovenac cereka. Mora da mu se osim nase Jadranke svasta vrti po glavi. EU se raspada. Slovenija kako kazu ima veci dug od Hrvatske, al jos ima i Grcku i neke druge slatke clanice EU. Nikad se ne valja previse gurati ili forcati. Je ih EU naguzila! O nasima da ni ne govorim!

VL
SA
saniboj
20:05 09.07.2010.

Pahor je muskarac, Jadrankinih godina. Naravno da tu ima jos necega osim prijateljskog odnosa. To je prirodno i normalno. Ja mu ne zamjeram, a pogotovo njoj koja je slobodna.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
20:16 09.07.2010.

i jel se ovaj lik pretvorio u žabu ili nije...

VL
OB
-obrisani-
20:17 09.07.2010.

Ma otkada ima ljubavi ima i plovidbe. I sumnjam da bi Borut Pahor odlazio na te Western Balkan Summite da nema taj specialan odnos do Jadranke..O čemu da tamo priča ?? Morti kako obmanjivati, od kredita živjeti, dokumente sakrivati i zločince sakrivati jer o radi, napretku i razvoju se sigurno na summitu balkančeka nemre ništa naučiti..

VL
OB
-obrisani-
20:31 09.07.2010.

Ma kako su fini i emocionalni jadranka i Borut. Užitak je to vidjeti. Puno su nama sreče donijeli u Sloveniju. Prije smo imali naviku pjevati: \"Kdor ne skače ni Slovenec hej, hej, hej\" a kada završi arbitraža (ili Haaški sud kako ga u HR nazivate) onda čemo Slovenci masovno jedrenjake kupovati i pjevati: \"Kdor po svojem morju iz Pirana ven proti točki T5 ne pluje ni Slovenec hej, hej, hej\"

VL
ZM
zmaj5
20:32 09.07.2010.

Za ovu sliku treba imati dobar želudac, pljuc

VL
ST
Stjepan
01:43 10.07.2010.

@ AJP sve kaj pissess nije bass v redu, jerbo kekeci moraju plachati chlanarinu v EU i obichni kekec teri (koji) je v glavnine (u vetcini) nema ti od EU ama bass nissta, isto kak niti prosjechni Hrvat ne bu imal nissta od tog kaj bu Hrvacka postala Croatia.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.