Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
definiranje braka

Josipović: Izići ću na referendum i glasovati protiv

Ivo Josipović
Foto: Borna Filić/PIXSELL
04.11.2013.
u 18:15

– Mislim da odredba o definiranju braka kao zajednice žene i muškarca ne pripada u Ustav. Izići ću na referendum i glasovati protiv, rekao je predsjednik RH Ivo Josipović gostujući u emisiji Hrvatskoga radija "S predsjednikom uz kavu".

– Mislim da odredba o definiranju braka kao zajednice žene i muškarca ne pripada u Ustav. Izići ću na referendum i glasovati protiv, rekao je predsjednik RH Ivo Josipović gostujući u emisiji Hrvatskoga radija "S predsjednikom uz kavu", javlja HRT.

Josipović se osvrnuo i na prijedlog o novom popisivanju stanovništva u Vukovaru rekavši da je Državni zavod za statistiku naveo kako je popis proveden po pravilima struke te da nema osnova za novi popis ako se ne dokažu zlouporabe.

Komentirao je i poruku iz Vukovara da će tijekom Dana sjećanja na Vukovar biti iskazano mišljenje o onima na vlasti rekavši kako smatra da toga dana nema mjesta za politiku.

– Nemojmo ponižavati žrtve Vukovara uvlačenjem politike – rekao je Josipović.

Komentara 90

Avatar Finanz
Finanz
20:54 04.11.2013.

Mi koji ne pratimo "belosvetske" trendove glasat cemo ZA.

SH
SAMOSTALNA HRVATSKA
19:41 04.11.2013.

Brak je oduvijek bio veza muškarca i žene , sve ostalo je nešto drugo . ZA

DU
Deleted user
20:10 04.11.2013.

I ja cu izaći na predsjedničke izbore i glasati protiv tebe,do tada te nažalost moram gledati kako ljubiš guzicu Nikoliću po Begešu i gledaš kako tvoji kmeri upropaštavaju državu do kraja ekonomski,moralno....a ti šutiš i šutiš! Ali na ovom pitanju si odrješit i jasan. Kad su napadali aktiviste u ime obitelji koji su skupljali potpise tvoji istomišljenici,"veliki demokrate i liberali" ni riječi od tebe i tebi sličnima. Gdje je onda Gong,Teršelićka,Pusićka,Pupovac,Dežulović,Tomić i ostali poltroni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije