Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju
Povratak na članak

Josipović: I za izbjegle Srbe je najbolje da Hrvatska uđe u EU

Josipović je kazao kako shvaća društvene probleme koje imaju izbjeglice te je dodao kako taj problem nije specifičan samo za srpsku populaciju

Komentari 29

OB
-obrisani-
14:43 30.03.2011.

I kad smo već kod srpskog junaštva i ,kako ono, čojstva....jesi li ti kad čuo za operacije Mač i Mač 1? To je vaše srpsko junaštvo.

VL
ST
stevica
19:00 29.03.2011.

Nek sivka pripremi 300 000 stanova komforni,isto toliko penzija sa zaostatkom ,obestecenja za ratne traume i izgubljene traktore u trktorijadi,i nek joj se braca sretna vrate,jer ovo je sada srbohrvatskoslovenska drzava.

VL
DE
dejavu
19:00 29.03.2011.

opet ovaj o srbima......... alo ... vi ste predsjednik Hrvatske....ne srbije !

VL
OB
-obrisani-
19:01 29.03.2011.

Josipović: I za izbjegle Srbe je najbolje da Hrvatska uđe u EU, a oni da ostanu u otadžbini . Slažem se !

VL
AG
Agramer198
19:04 29.03.2011.

Tak me ne zanima kak i zakaj se Srbi osjećaju kak se osjećaju da to ne mogu izraziti riječima.. Mene više zanima zašto ovo tele od čovjeka šuti i niti jednom pametnom riječi ne spomene aktualni problem Hrvata u BiH?? Srbi imaju problema, kao narod, još od vremena ratova s Bugarima..

VL
TA
tajkun
19:05 29.03.2011.

malo ce vas mnogo to kostati,stanarska prava,penzije...itd,a vec ste prezaduzeni al bas je sladak ovaj josipovic,bolji je od naseg tadica....bar misli na nas, i nije bosanac ko tadic

VL
OB
-obrisani-
19:16 29.03.2011.

29.03.2011. u 19:05h tajkun je napisao/la: Kad platite ratnu odštetu,možda se dio i vama vrati !

VL
OB
-obrisani-
19:27 29.03.2011.

kad su srbi zadovoljni onda je i josipovic zadovoljan nista novog od yugonostalgicara

VL
H9
H99
20:40 29.03.2011.

Za Hrvate bi najbolje bilo da Josipović ode u izbjeglištvo. Ja ću dati pet kuna za traktor.

VL
OB
-obrisani-
21:41 29.03.2011.

29.03.2011. u 20:40h H99 je napisao/la: Za Hrvate bi najbolje bilo da Josipović ode u izbjeglištvo. Ja ću dati pet kuna za traktor. ====== ma nikako sam na traktorčetu ,nek povede i dick obraza Fumića,Kaina,Čačkala,Pussy,Jakovčića i još par drugova i drugarica.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
22:09 29.03.2011.

Pa eto, otkrili smo im milijunski spomenik, kaj bi još htjeli !? Minska polja i dalje stoje, ne znam jesu li obnovili makar i jednu srušenu nadstrešnicu....a za neupućene, samo je šteta u Vukovaru daleko, daleko veća neg sve što oni zahtijevaju !!!

VL
MA
maraosta
22:30 29.03.2011.

Josipović ima istu politiku kao i Milošević. Svi srbi u jednoj državi.Partizan = četnik.Izdajniče, tko ti je dao mandat da stvaraš personalne unije?

VL
OB
-obrisani-
23:10 29.03.2011.

Ti srbi nisu nikakve izbjeglice, već su svojom voljom otišli iz njima mrske nezavisne Hrvatske, a prije toga su sudjelovali ili bili svjedoci brojnim zločinima i masakriranju Hrvata, a sada imaju obraza postavljati razne uvjete Hrvatskoj, pobjednička akcija Oluja njima je zločin, kao i Tadiću, oni bi nam određivali koje dane smijemo slaviti a koje ne, oni ne priznaju niti agresiju niti svoje monstruozne zločine, progone, razaranja, kulturocid, pljačke, silovanja, masakriranja oni niti ne pomišljaju na ratne reparacije, još im pravDA ide u prilog, kao da lobira za srbiju, a ne za Hrvatsku, naprotiv, oni imaju obraza, udruženi sa našim tužilaštvom, suditi žrtvama - brniteljima, ne samo to, već je dogovoreno da Hrvatska, kao pobjednik, ustvari plaća ratne reparacije srbiji - agresoru, u vidu stanova za \"izbjeglice\", među kojima je i tisuće zločinaca, nedostupnih pravdi, koji ostaju živjeti u srbiji - gdje toga ima i čija je ta pravDA - hrvatska sigurno nije.

VL
PE
pejok
23:27 29.03.2011.

Evo i jasam imao srusenu kucu i devastirano imanje koje su sve bas srbi pokupili. Od Hrvatske nisam dobio nista i ako sam kupio gradiliste na drugom mjestu u Hrvatskoj i ponovo gradio novu kucu nisam dobio nistaaaaa... A srbii pa srbi a kad cu ja doc na red da dobijem bar gradjevinsku Sramota..

VL
PR
prepri43
07:44 30.03.2011.

Ako mislite da je izdao narod napišite:\" Izdajice\" a ne izdajniče. Izdajnici su u Srbiji u Hrvatskoj su odavno oni koji nekoga ili nešto izdaju - izdajice!!! Izdajnike je imao Šjor Toma Batal.Njegovi izdajnici su izdavali karte na Šalteru!

VL
OB
-obrisani-
09:33 30.03.2011.

Za izbjegle srbe je najbolje da ostanu tamo gdje jesu. Htjeli su živjet u vel.srbiji nek sad žive u maloj. Daleko im kuća.

VL
DD
ddh
13:09 30.03.2011.

Kak se taj t.zv. predsjednik brine o Srbima je nekaj fantasticnoga. Ali kak bi bilo, da se ta isti t.zv. predsjednik pocne brinuti za recimo Hrvatice i Hrvate koji su bili zatoceni, muceni i ubijani u srpskim koncetracionim logorima. Kak bi bilo, da se taj isti t.zv, predsjednik isto toliko brine o hrvatskim materima i kcerima koje su u tim istim koncentracionim logorima bile bestijalno silovane ili o Hrvaticama koje su bile silovane od svojih „komsija“ troprstasa. Ja, ja. Pitanje je kak bi bilo. Ali nije. On se zalaze za to da se ti izbjegli Srbi, srpski zlocinci i silovatelji vrate. Sa Pusicima, Pusicickama, Milanovicima i Cickima, a pogotovo sa bivsim predsjednikom izdajicom Mesicem proprema im i svecani docek. A kaj je njega briga za fizicke i dusevne patnje Hrvata i Hrvatica koje su troprstaski zlocinci klali, mucili i silovali. Jedino nije jasno, zakaj se je dal birati za predsjednika Hrvatske, kad mu je srce kod troprstasa. Najbolje bi bilo za Hrvatsku, da pokupi njegove stvari i preseli se u Srbiju kad te Srbe toliko voli. Pa onda nek uzme sa sobom i Pusicku i Pusica, a ne treba zaboraviti niti Milanovica i Puhovskog.

VL
OB
-obrisani-
14:01 30.03.2011.

U Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu obavljena je identifikacija 17 žrtava srpske nacionalnosti ,stradalih u oluji i bljesku.......ves od juce...... Među identifikovanima su i posmrtni ostaci Vuković Ranka, njegove supruge Anđelije, njihove dece, jedanaestogodišnjeg Goranarana i osmogodišnje Gordane, i Rankovog brata Milutina, njegove supruge Cvijete i njihove sedmogodišnje kćerke Dragane, koji su s još 21 meštaninom sela Medari poginuli u agresiji hrvatskih oružanih snaga 1. i 2. maja 1995. godine na zaštićenu zonu UN, poznatu kao Sektor zapad.

VL
OB
-obrisani-
14:03 30.03.2011.

uzgred,nemojte misliti da i jedna jedina rasprava u EU parlamentu moze da prodje a da se ne pomene hrvatski holokaust....juce su izjavili,da drazavu sa takvom politickom elitom i takvom stopom drzavnog kriminala,ne mogu da prime u evropu...badava vam sve.

VL
OB
-obrisani-
14:38 30.03.2011.

Kad vidiš nick ravna gora odmah znaš što slijedi...nabrajanje žrtava, Jasen.,genocid, gotovi ste Hrvati i sl. nebuloze žalosno je da vam povijest počinje 95. Valjda srpski mozak ne može provariti činjenice iz godina prije toga. Srpske agresije na sve države oko sebe, razaranje cijelih gradova i sela, masovna ubijanja civila ( uključujući i žene i djecu), masovna silovanja, pljačka najširih razmjera i protjerivanje nesrba sa trćine teritorija Hrvatske. U Domovinskom ratu je ubijeno preko 400 djece od srpske ruke, metka ili granate. Al srbo to ne želi znati. On je opijen mitomanijom o srpskom nenaoružanom narodu koji ni kriv ni dužan stradava......

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.