Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje RTL-a:

Josipović i dalje u velikoj prednosti pred Grabar Kitarović

Josipović Grabar Kitarović
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
06.10.2014.
u 19:03

Josipović u prvom krugu osvaja 47,1 posto glasova, Grabar Kitarović 30 posto, a Milan Kujundžić 9,4 posto.

Ivo Josipović drugi predsjednički mandat neće osvojiti u prvom krugu, već će se za njega s HDZ-ovom kandidatkinjom Kolindom Grabar Kitarović morati sučeliti u drugom, rezultati su istraživanja koje je agencija Promocija Plus izradila za RTL Televiziju.

Prema istraživanju objavljenom u RTL Danas, Josipović u prvom krugu osvaja 47,1 posto glasova, Grabar Kitarović 30 posto, a Milan Kujundžić 9,4 posto. Ostali kandidati osvajaju 3,8 posto, a neodlučnih je 9,7 posto.

Prema ovom istraživanju, u drugom krugu aktualni predsjednik osvaja 52,2 posto, a Grabar Kitarović 39,6 posto, dok je 8,2 neodlučnih. Istraživanje je provedeno početkom listopada na uzorku od 1300 hrvatskih građana iz svih regija i gradova.

>>'Protiv sam monetizacije. Narod je već jednom platio izgradnju autoceste'

>>Josipović: Planiram dobiti izbore, bez obzira kada budu!

>>Jadranka Kosor o kandidaturi za predsjednicu RH i stanju u državi

Komentara 68

Avatar navijač
navijač
19:20 06.10.2014.

Josipović sigurno gubi izbore vidjelo se koga Hrvati podržavaju kad se glasalo za EU. parlament ali ne smije ga se podcijeniti pokvaren je i spreman na sve .

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
19:16 06.10.2014.

Moguće jedino ako je anketa rađena u beogradskoj skupštini, jedino tako.....

MJ
markezic.joso
19:10 06.10.2014.

neznam tko je vršio anketu. Dajte anketu na portalima pa će te vidjeti. Novine i novinari su uz Josipovića ali ih je malo pa onda podmetanjem klipova Kolindi pomažu Josipoviću. Grdno su se prevarili jer hrvatski narod nije lud.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije