Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK U SPLITU

Josipović: Planiram dobiti izbore, bez obzira kada budu!

Ivo Josipović
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
06.10.2014.
u 16:06

Ne znam koji će se datum odabrati za izbore, o tome odlučuje Vlada, rekao je predsjednik

Predsjednik Ivo Josipović u ponedjeljak je obišao novi studentski dom u sveučilišnom kampusu u Splitu, kroz kojega je proveo novi rektor Šimun Anđelinović.

Tom prigodom, Josipović je istaknuo kako je najveći nedostatak Bolonje nepodudaranje s tržištem rada.

- I Sveučilište i mladi ljudi koji donose odluke što će studirati nemaju projekciju što će raditi. Mi smo rijetka članica EU koja nema tu projekciju i na tome bi trebali raditi. Sustav je podfinanciran zbog krize, ali i dalje moramo raditi na tome da studenti nakon fakulteta budu sposobni pokrenuti vlastiti posao ili se uključiti u proces rada - rekao je Josipović.

Prije Sveučilišta, Josipović je otvorio nove prostore udruge Split - zdravi grad, odnosno Centar izvrsnosti Mladena Mateljana. Novinarima nije mogao potvrditi da će predsjednički izbori biti 21. prosinca.

- Ne znam koji će se datum odabrati za izbore, o tome odlučuje Vlada. Meni odgovara bilo koji datum. Planiram dobiti izbore bez obzira kad oni budu - rekao je Josipović.

>> Jadranka Kosor o kandidaturi za predsjednicu RH i stanju u državi

Komentara 23

Avatar Finanz
Finanz
16:24 06.10.2014.

A mi planiramo ne glasovati za tebe!

OL
olrajt
16:44 06.10.2014.

...lijepo je biti optimista ,druže predsjedniče,samo na osnovu čega ga imate ?.....na osnovi kapi partizanki?....nebu išlo druže predsjedniče!!!!

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
16:29 06.10.2014.

orjuna umire sa tobom kao posljednjim koji je prevario Hrvate...dosta vas više za sva vremena....a uostalom....treba vam priuštiti jednako "velike" živote kakve ste vi pružali vašim "vjerodostojnim" neprijateljima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije