Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 102. GODINI

Josip Manolić se oporavio od COVID-a: Jedva čekam da odemo na kavu!

Josip Manolic
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
14.05.2021.
u 10:35

Osim Manolića, od COVID-a 19 obolila je i njegova kćer Zrinka koja se također uspješno oporavila

Iako nije bilo lako, jedan od najpoznatijih hrvatskih političara Josip Manolić uspješno je prebolio COVID-19 u 102. godini života. Tri tjedna je bio na kućnom liječenju uz stalan nadzor, a sada ne može dočekati da izađe iz kuće. 

- Uspio sam se oporaviti, jedva čekam da idemo na kavu!, veselo je kazao Manolić za Nacional

Osim Manolića, od COVID-a 19 obolila je i njegova kćer Zrinka koja se također uspješno oporavila. Iako je prije oboljenja primila prvu dozu cjepiva, ipak se u međuvremenu zarazila te je imala jak kašalj, no bez upale pluća. 

Josip Manolić dobio je nešto teže simptome - početak upale pluća, zbog koje desetak dana nije mogao sam ustati iz kreveta. Liječnici su mu pak savjetovali da se ne cijepi jer bi zbog njegove životne dobi to bilo rizično. 

Dva-tri dana nakon Manoliću se ipak vratio apetit, a lijekovi su mu pomogli u oporavku tako da se sada mogao vratiti i svojem vježbanju, kojeg redovito obavlja uz pomoć fizioterapeutkinje

 

Jandroković: Sigurno će doći do trećeg javnog poziva za predsjednika Vrhovnog suda

Komentara 10

VU
VučedolacHrvat
10:45 14.05.2021.

Ha,ha,ha....strašna smrtonosna bolest a 102 godine stari partizanski metuzalem ju preboli za 5 dana.

GL
glog
18:11 14.05.2021.

Njega i Bog čuva, jer je skupa sa Titom i Tuđmanom tamanio štakore, šteta da započetu deratizacuju nisu završili do kraja...

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
15:44 14.05.2021.

Nije ni Covidu lako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije