Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvat u Bundestagu
Povratak na članak

'Ne može ulica biti vlast. Neka branitelji podrže opoziciju i ministre biraju na izborima'

Ukinuo bi: Glasovanje dijaspore i povlašteno mjesto manjina u Saboru

Komentari 64

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
21:01 16.04.2015.

Srećom pa se njega ništa ne pita.

VL
GU
gustirna
21:03 16.04.2015.

Jugoslovencina iz bundestaga nam preporuca sto ce branitelji ..i jugomedijima ovaj burazer nije interesantan kada su u pitanju njegova jugobratija perkovic i mustac....inace burazer iz bundestaga nije interesantan da prica malo kako je bundestag izvrsio lustraciju komunistickih koljaca i njihovih udbasa Stasy...koliko takvih ima u bundestagu....u njemackoj administraciji....u njemackom pravosudju.....u njemackim medijima....

VL
SP
spenic60
21:01 16.04.2015.

Ovaj lik gori prica gluposti i dezinformacije, medutim kao clan S P D -a dat mu je imunitet da moze govorit sta hoce. Za njega vise nije vazno da li to govori u interesu Hrvatske ili ne. Bitno je datiti informaiju javnosti da glasa za opoziciju . Samo na zalost nije se izrazio dovoljno jasno, na koju je to opoziciju mislio ? Na H D Z danas ili S P D sutra (nakon slijedecih izbora ).

VL
L0
luena 01
21:24 16.04.2015.

Sigurno ,ajd reci to i u Njemackoj da bi Njemcima koji zive u Grckoj,Spanjolskoj i Italiji a Njemacki drzavljani su,zabranio izlazit na izbore ... Njemci bi ti brnjicu stavili za sva vremena,ovako mozes za nas koji radimo i zivimo vanii samo pusto laprdati ... da vidim tko ce mi zabranit izac na izbore ,da neces mozda ti...

VL
DU
Deleted user
21:13 16.04.2015.

Uopće se ne radi o nasrtaju na vlast, kao takvoj nego o tome da su batinama i pendrecima probali zatrti braniteljske pokušaje da onemoguće ćirilicu u Vukovaru, gradu koji je neizmjerno pretrpio u ratu - pa kad su tamo bili čista brutala, e onda su dobili protest pod prozorima ministarstva. Radi se o pokušajima redefiniranja Domovinskog rata, kako to ljevica "vidi" - gdje su uglavnom parkirani tipovi s nula dana braniteljskog staža i gdje računaju na masovnu potporu srpske manjine na izborima, i ne "šljive" branitelje koji su u krvi stvarali ovu državu. Tko je krenuo pendrečiti očeve poginulih branitelja, morao je znati da će mu biti vraćeno - kako god to nezgodno izgledalo iz inozemstva... Nema labavo s komitetlijama!

VL
Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
21:31 16.04.2015.

Eh, baš se pravi javio komentirati prilike u Hrvatskoj... Gdje ti plaćaš porez? Što si rekao za dijasporu primijeni na sebe i budi kuš!!! ... inače oni koji ga poznaju, osobito Hrvati iz Heidelberga, Mannheima, Ludwigshafena i okolice znaju tko je ovaj lik... Nikada se nije izjasnio kao Hrvat, nikada! On je oduvijek "Nijemac jugoslavenskih! korijena"... dijaspori ne bi dao pravo glasa, ali on ima pravo pričati o našim stvarima i soliti nam pamet... malo morgen! (btw. da je iz CDU koalicije nitko ga ni ne bi pitao za mišljenje)

VL
Avatar Demon_Cleaner
Demon_Cleaner
21:55 16.04.2015.

Koga briga što ovaj trkelja

VL
Avatar navijač
navijač
22:13 16.04.2015.

Ako je on uličar branitelji nisu.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
23:39 16.04.2015.

haha koji cirkusant: "ne može ulica birati vlast". neka to kaže kancelarki Merkel, Obami i Cameronu da se ne može u suverenoj državi Ukrajini zločinom i krvoprolićem srušiti legitimnima vlast. to na Maidanu je bila ulica, zločin i međunarodni terorizam a prosvjed hrvatskih branitelja je legalan i legitiman i dostojanstven te je na najvišem demokratskom i civilizacijskom nivou. nasuprot lešinara što medijskih što partijskih što komunističkih što jugoslavenčina i inih nametnika.

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
21:37 16.04.2015.

sto se ti javljas seljacino..heheheh

VL
L0
luena 01
21:48 16.04.2015.

Samo kad je novac u pitanju svi se sjete dijaspore inace bi nas zive zakopali... ma gadite mi se svi redom koji nista pametno od sebe dali niste,nego ste kivni i jalni na diajsporce ,pogotovo one na zapadu u razvijenijim demokratskim zemljama...

VL
LI
list68
06:09 17.04.2015.

Neka dođe živjeti i plačati porez u Hrvatsku, onda može imati pravo glasa, i biti pametan.

VL
NO
novalastavica
21:22 16.04.2015.

Nije taj Hrvat nego je nijemac jugoslavenske orijentacije

VL
BA
bakulušić
21:12 16.04.2015.

Najviše volim kad se jave ovi što drže Titovu sliku na zidu i onda nam sa Večernjakovih stranica, bilo kroz kolumnu, bilo kroz razgovor sa Ivom Puljić Šego drže predavanja o ljudskim pravima, demokraciji, slobodi i o tome što je rekao "njihov" papa Franjo i kako to rade u razvijenim demokracijama. A najbolje je kada tumače što bi oni uradili u Hrvatskoj. Kao da mi ne znamo što bi uradili oni koji još uvijek drže Titovu sliku. Ne bih želio ulaziti u uredničku politiku Večernjaka ali se pitam komu su potrebni ovakvi kolumnisti i ovakvi sugovornici i kakvu nam poruku šalju najbolje novine u Regionu. Tako je jučer i sportski novinar i urednik Igor Flak na sportskim stranicama počeo govoriti o politici i o tome kako je "Prvi predsjednik Tuđman jasno rekao..." i onda nabraja ono što nitko nikada nije jasno čuo o 200 bogatih obitelji i slično. Samo je malo nedostajalo da počne priču o tome kako je jasno čuo kako Tuđman dijeli Bosnu, prodaje Vukovar i Posavinu...I sve to na sportskim stranicama, van konteksta. Zbilja, kakva nam se poruka šalje?

VL
Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
22:24 16.04.2015.

Mnogima još nije jasno da je Hrvatska slobodna i nezavisna država.

VL
Avatar BraBar
BraBar
21:54 16.04.2015.

Ovaj tip je Hrvat koliko i Josipović, Vesna i Zoran Pusić, Ante Nobilo, itd.

VL
Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
21:38 16.04.2015.

Opet sinovi udbaša.

VL
OB
Objektivno...
22:43 16.04.2015.

Her Juratović. Je li u Njemačkoj normalno da se djeca sudaca zapošljavaju kod onih kojima tate i mame sude?

VL
DU
Deleted user
09:09 17.04.2015.

Tip je poznat i po tome da je na početku srpske agresije na hrvatsku sa grupom srba iz njemačkog sindikata metalaca u jednom njemačkom gradu osnovao udrugu "Most" u pokušaju spašavanja jugoslavije. Pozvani su bili i hrvati od kojih nitko nije došao.

VL
PL
plavokosi
22:25 16.04.2015.

Ma što to znaš, što se događa u hrvatskoj? Kako možeš iznositi takve stavove, koji su utemeljeni na lažima! Od jednog zastupnika u njemačkom parlamentu očekujemo da se susdrži od izjava, koje se mogu tumačiti svakako. Pogotovu kada su u pitanju prosvjedi branitelja, jer nemaš pojma kako se provode zakoni koji su vezani uz tu populaciju. Političar, koji misli o sebi dobro na takve podvale nesmije nasjedati.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.