Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNA POŽARA

Još se ne zna tko je zapalio vikendicu R. Ortynskog, dvojica puštena

Radovan Ortynski
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.04.2017.
u 07:50

Muškarce nisu mogli povezati sa slučajem, a neslužbeno se doznaje da navodno nije pronađen ni motiv tog kaznenog djela

Još se uvijek ne zna tko je u subotu navečer podmetnuo požar u vikendici bivšeg državnog odvjetnika Radovana Ortynskog u Postirama na Braču budući da su dvojica privedenih muškaraca u ponedjeljak puštena na slobodu.

Dvojac od 37 i 40 godina policija je, nakon što je prilikom obavljanja očevida pronašla mnoštvo tragova na mjestu događaja, u ponedjeljak uhitila i ispitala u policijskoj postaji Supetar. No, kako ih nikako nisu mogli povezati sa slučajem, a neslužbeno se doznaje da navodno nije pronađen ni motiv tog kaznenog djela, pušteni su na slobodu.  

U vikendici bivšeg državnog odvjetnika Radovana Ortynskog u potpunosti je izgorjelo prizemlje i nastala je velika materijalna šteta.   

O slučaju u policiji ne žele govoriti pozivajući se na tajnost izvida, no i dalje tražite tko je zapalio kuću Ortynskoga.

>> Radovanu Ortynskom zapaljena kuća: 'Vidjeli smo krvave mrlje po zidovima'

>> Kuću bivšeg tužitelja natopili benzinom i zapalili, a potom spašavali glavu bijegom kroz prozor

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar maxist
maxist
09:42 06.04.2017.

"krvavi tragovi" do šume ,gomila ostalih tragova a oni pojma nemaju ? Lokalna policija nikada neće djelovati protiv lokalnih baraba,narkomana ili kriminalaca ...jer su njihovi

SM
san.martino
15:36 06.04.2017.

Ahaha...bracka policija...ahaha...

SC
schwertransport
08:10 06.04.2017.

zna on jako dobro ko mu je zapalio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije