Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Još se ne zna tko je beskućnik koji je poginuo na pruzi

vlak
Marko Prpić/PIXSELL
02.01.2010.
u 16:01

Zagrebačka policija još uvijek nije utvrdila identitet drugog poginulog muškarca u naletu vlaka na Selskoj cesti dva sata uoči Nove godine.

ZAGREB - Policija nije uspjela utvrditi identitet muškaraca koji je zajedno sa znancem, Z. M. (44), poginuo u naletu vlaka na Selskoj cesti dva sata uoči Nove godine.

U nesreći je teško ozlijeđen i Z. K. (56), koji se oporavlja u KB-u Sestre milosrdnice, ali ni on nije mogao policiji otkriti identitet poginulog.

Nitko od njih uza se nije imao osobne dokumente, a nagađa se da su beskućnici pili prije nego što su odlučili prošetati prugom.

Neslužbeno doznajemo da neidentificirani muškarac nije državljanin Hrvatske.

Komentara 2

BT
bili-tartuf
16:27 02.01.2010.

mozda je Slogar-Slogirani ?

SR
sta_reci
16:36 02.01.2010.

Ovi su odlicni. Neznaju identitet, ali znaju da nije drzavljan Hrvatske. Eto, sad imamo i beskucnike turiste, a ja kaj imam svoj dom i placam sve harace nisam bila u turizmu vec pune 4 godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije