Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hladan val

Još nije gotovo sa snijegom? Evo što se prognozira za vikend

Snijeg
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
1/4
12.03.2018.
u 11:44

Temperature će se spuštati i do -7 u Zagrebu, do -8 u Karlovcu, a u Delnicama do -13.

Prema dugoročnim prognozama, čini se, još nije gotovo sa snijegom i temperaturama u minusima

Prema DHMZ-ovoj sedmodnevnoj prognozi, idući vikend trebao bi padati snijeg, a temperature će se spuštati i do -7 u Zagrebu, do -8 u Karlovcu, a u Delnicama do -13.

Snijega bi u nedjelju trebalo biti i u Splitu, a temperature će se spuštati do -2.  

Foto: DHMZ
Foto: DHMZ
Foto: DHMZ
Vrijeme danas i sutra

Danas nas očekuje oblačno vrijeme sa sunčanim razdobljima i mjestimičnom kišom, koja će biti češća na Jadranu i uz njega. Lokalno su mogući pljuskovi i grmljavina, ponajprije u Dalmaciji i Slavoniji. 

U središnjoj Hrvatskoj očekuje se najviše suhog i sunčanog vremena, javlja DHMZ. Puhat će umjeren, ponegdje jak jugozapadnjak, na Jadranu i jugo, dok će najviša dnevna temperatura većinom biti od 15 do 20 stupnjeva, u gorju i na sjevernom Jadranu malo niža.

Sutra će biti umjereno do pretežno oblačno, povremeno s kišom, osobito na Jadranu i područjima uz Jadran. U središnjoj i istočnoj unutrašnjosti ujutro i prijepodne djelomice sunčano, a mjestimična kiša očekuje se u drugom dijelu dana. Vjetar će biti slab do umjeren jugozapadni, a na Jadranu i jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti kretat će se od 3 do 8, na Jadranu od 7 do 12, a najviša dnevna većinom od 11 do 16 stupnjeva, a u gorju malo niža.

Pogledajte i galeriju: Ove fotografije najbolje pokazuju ludilo u Hrvatskoj!

Snijeg
1/14

Komentara 1

SF
Sv Franjo
12:01 12.03.2018.

Ak prdnem i zaustavim Sibirsku frontu nebu bilo jako hladno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije