Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJELI GA UHVATITI

Još jedna potjera: Pijan i bez vozačke bježao policiji, ide u zatvor

Zagreb: Prometna policija kontrolira vozače povodom Martinja
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
02.12.2020.
u 10:13

Izvršenim provjerama utvrđeno je da je neregistriranim osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0,78 promila i bez položenog vozačkog ispita upravljao 30-godišnjak s područja Ivanić-Grada.

Tridesetogodišnji muškarac iz Ivanić-Grada, koji je pijan, bez vozačke dozvole neregistriranim vozilom bježao policiji, kažnjen je s 15 dana zatvora, izvijestila je u srijedu sisačko-moslavačka policija.

Policijski službenici u ponedjeljak, 30. studenoga, oko 23,40 sati u Velikoj Ludini uočili su osobno vozilo zagrebačkih registracija koje se na zvučne i svjetlosne signale nije zaustavljalo već je ubrzalo vožnju i skrenulo u dvorište. Vozač je izašao iz vozila i pokušao pobjeći, u čemu su ga policajci spriječili.

Uz primjenu sredstava prisile muškarac je uhićen i doveden u prostorije nadležne policijske postaje, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da je neregistriranim osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0,78 promila i bez položenog vozačkog ispita upravljao 30-godišnjak s područja Ivanić-Grada.

Zbog počinjenih prekršaja sljedećeg dana doveden je na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji mu je odredio zadržavanje u trajanju od 15 dana, dodaju iz PU sisačko-moslavačke.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:52 02.12.2020.

Nikakva kazna ga nece sprijeciti. Jedino oduzimanje vozila pomaze.

Avatar drug Joža
drug Joža
10:22 02.12.2020.

A po džepu novčana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije