Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN JE

Potjera kao u filmu: Ukrao automobil u Koprivnici, lovila ga policija po Slavoniji

potjera, portal (1)
Petar Glebov/PIXSELL
01.12.2020.
u 13:24

Prilikom bijega vozač ukradenog automobila počinio je više teških prometnih prekršaja, kao što su prekoračenja brzine, nepoštivanje prednosti prolaska na raskrižjima te prolazak kroz crvena svjetla na semaforima.

Muškarac (48) ukrao je automobil u ponedjeljak oko 17,45 sati u Koprivnici, a iste večeri za njim će početi gotovo pa filmska policijska potraga u Slavoniji. 

- U večernjim satima na benzinskoj postaji u Orahovici natočio je gorivo u automobil te se udaljio bez da je prethodno platio račun. Auto-ophodnja policijske postaje Našice u redovnoj kontroli prometa uočila je ukradeni automobil u Donjoj Motičini. Policijski službenici su pokušali zaustaviti automobil, ali se vozač nastavio kretati bez zaustavljanja. Vozač ukradenog automobila nastavio je bijeg kroz mjesto Martin i Grad Našice u smjeru Markovca Našičkog, u čemu su ga sprečavali policijski službenici uz svjetlosne bljeskalice i zvučne znakove policijskog automobila - opisuju iz PU osječko-baranjske.

Prilikom bijega vozač ukradenog automobila počinio je više teških prometnih prekršaja, kao što su prekoračenja brzine, nepoštivanje prednosti prolaska na raskrižjima te prolazak kroz crvena svjetla na semaforima.

- Nakon kraće potjere policajci su na benzinskoj postaji u Markovcu Našičkom prisilili vozača ukradenog automobila na zaustavljanje te ga uhitili. Radi savladavanja otpora i sprječavanja bijega, policijski službenici su nad 48-godišnjim počiniteljem uporabili sredstva prisile, odnosno tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje - zaključuju u PU.

Nad počiniteljem se provodi daljnje kriminalističko istraživanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije