Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVLJENA TRAGEDIJA

Još jedna nesreća: Na mitingu u Zapadnoj Virginiji poginuo pilot

Michael  Llodra
AFP
18.09.2011.
u 11:30

Nesreća je bila samo dan nakon nesreće u Renu, gdje je u padu aviona iz II. svjetskog rata poginulo 10, a ozlijedilo ih se više od 56.

U Zapadnoj Virginiji u subotu poginuo je pilot Jack Mangan za vrijeme avionskog mitinga, prenosi CNN i dodaje kako ovog puta nije bilo stradalih gledatelja za razliku od tragediju u Renou, kada je u petak poginulo 9 gledatelja i pulot, a više od 50 osoba je još ozlijeđeno.

Pilot je upravljao zrakoplovom tipa T-28. Poginuli pilot je tijekom akrobacije trebao proći pored drugog aviona, no nakon toga je avion pao.

- Vidjeli smo bljesak i čuli eksploziju. Bilo je zastrašujuće - rekla je svjedokinja nesreće.

Dodaje kako se u jednom trenutku mogao čuti žamor publike, nakon čega su svi odjednom utihnuli. Pilot je u Martinsburgu vozio avion iz 1958. godine.S klubom Trojan Horsemen nastupao je po mitinzima, prenosi WSOTV. Bivši je vojni pilot, koji je dobio nekoliko odlikovanja.

Komentara 3

Avatar nekakav
nekakav
11:54 18.09.2011.

nesreće u rusiji, nesreće u americi... sad čekamo veliki brodolom. ah, već je bio! pa to je život! svaki dan i sami zgazimo tko zna kolko životinjica, pa nikom ništa. ionak je ljudi previše, pa ne treba uzimati k srcu. jel tako?

OR
ordinaryhandsome
18:07 18.09.2011.

@ nekakav Aha.. reci to onima koji promiču \"zdravi\" život... nepušenje naprimjer i te fore :P Zbog tog će netko negdje zviznut nuklearku, kao npr zbog prenapučenosti planete i razmišljanja, stavova iii... bit će mnogo dima :d Al generalno sese slažem da čovjek radi preveliku svetinju od svog života, da je preoprezan s obzirom da je konačni rezultat uvijek isti. Taj strah je i osnovni ubojica života. Steve Jobs je (na predavanju u Oxfordu) rekao da je \"smrt fantastična stvar, ono što život pokreće iz početka\" i slažem se s time. Čovjek je volio avion, znao je kakav je to rizik, možda ga je čak u ovakvim mitinzima i zazivao, s time se hranio tko će znat i... I ja bi se volio profurat 2 macha s avionom.. što naravno, nije motiv za sigurnost već za trenutak u životu. Jer bez trenutka - i nema života vjerujem.. ;)

OB
-obrisani-
09:59 19.09.2011.

\"...Bivši je vojni pilot, koji je dobio nekoliko odlikovanja...\" dakle, ubojica žena i djece... baš mi ga je žao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije