Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Još jedan HDZ-ovac najavio kandidaturu na unutarstranačkim izborima

Kandidiranje na unutarstranačkim izborima osobni je pokušaj pomoći Domovini u teškom trenutku, kada je napuštaju tisuće ljudi, jer ne mogu osigurati egzistenciju i ne vide budućnost za sebe i svoju djecu pod hrvatskim suncem, napisao je Hrvoje Tomasović na Facebooku
10. veljače 2020. u 08:42 3 komentara 1080 prikaza
Hrvoje Tomasović
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Liječnik Hrvoje Tomasović najavio je da će se kandidirati za mjesto potpredsjednika stranke na unutarstranačkim izborima u HDZ-u.

Milijan Brkić Kandidirat će se Brkić otkrio koga podržava pa kritizirao Plenkovića i komentirao Anitu Nosić

"Poštovani članovi HDZ-a!

Nakon dugog razmišljanja o svemu u politici zadnjih desetak godina, odlučio sam najaviti kandidaturu za jedno od četiri potpredsjednička mjesta Hrvatske demokratske zajednice.

Godinama se zalažem za poštenje u politici, kojoj bi nacionalni interesi trebali uvijek biti daleko ispred osobnih.
Nisam predstavnik niti jedne stranačke struje, nisam vezan niti uz jednu stranačku grupaciju, ali podupirem svakoga tko ima želju, snage i znanja da našu državu učini majkom, a ne maćehom ljudi koji u njoj sve teže žive. I traže majku u nekoj drugoj maćehi koja im pruža šansu za život dostojanstven čovjeka, život u kojem se svojim radom, znanjem i zalaganjem može nešto postići.

Kandidiranje na unutarstranačkim izborima osobni je pokušaj pomoći Domovini u teškom trenutku, kada je napuštaju tisuće ljudi, jer ne mogu osigurati egzistenciju i ne vide budućnost za sebe i svoju djecu pod hrvatskim suncem.
Ulazak u izborni ring s dugogodišnjim iskusnim članovima stranke koje nije lako pobijediti u izbornoj utakmici i to sam, bez potpore grupacija i frakcija u HDZ-u, veliki je izazov.

Miro Kovač, Ivan Penava i Davor Ivo Stier najavili kandidature Unutarstranački izbori Miro Kovač optužuje vrh HDZ-a za nepoštenu pretkampanju

Liječnik sam, kirurg koji se godinama altruistički i dobronamjerno bavi politikom sa stvarnom željom da moja Hrvatska bude država u kojoj želimo biti, živjeti i umrijeti.
Da nam država da utočište, ognjište, sigurnost i dom.
Da ju ne mrzimo, da svi imaju mogućnost života, umjesto što je polazna stanica prema Irskoj, Njemačkoj i ostalim državama.

Treba nam promjena pristupa na političkoj sceni Hrvatske. Jedini ispravni put političkog djelovanja po načelima prvog hrvatskog Predsjednika dr. Franje Tuđmana.

Hrvatska Demokratska Zajednica ima moć i snagu da s poštenim i nekompromitiranim novim vodstvom Hrvatsku izvede na pravi put! Dragi moji članovi HDZ-a, ako ima volje ima i načina. Treba sve učiniti da se stanje u stranci i u Hrvatskoj popravi – bez kalkulacija i nepotrebnog gubljenja vremena.

Petar Škorić Najavio kandidaturu Škorić: Kandidirat ću se za potpredsjednika HDZ-a

Zato Vas molim kada budu službeno raspisani izbori i kada će se znati procedura da mi date potpise za kandidaturu, a kasnije i glas za Vaše potpredsjedničko mjesto. Program političkog djelovanja, za koje ću se zalagati, s konkretnim prijedlozima poboljšanja u raznim sferama života u Hrvatskoj objavit ću uskoro.

Ne zaboravite, ovo su izbori od nacionalne važnosti jer oni će odrediti našu budućnost!
Molim Vas, shvatite ih ozbiljno i izađite na izbore bez straha i kalkuliranja!

Dr. Hrvoje Tomasović

ŠTO JE DOBRO ZA HRVATSKU, DOBRO JE I ZA NAS!", napisao je Tomasović na Facebooku.

ŠTO JE SVE SNIMILA 'BUBA'
'Ante je rekao da kada ovo prođe sigurno imaš 500.000 kn, a ovo ti šalje da imaš za Uskrs'
Renault Zoe
U POTRAZI
Od Samobora do Ivanić Grada: Kako smo tražili najbolje jagode?
 • Avatar Zarko_Oremovic
  Zarko_Oremovic:

  Što je više protukandidata, to je Plenkovićeva pobjeda sigurnija.

 • Avatar Dipsy
  Dipsy:

  Neka se kandidira ,to je njegovo pravo!

 • JOHNNY:

  Baš se i ne slažem s njim jer u zadnje vrijeme ima jako puno slobodnih radnih mjesta i plaće su se dosta povisile,