Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Jeziv slučaj u Splitu, žena ubila nevjenčanog supruga: 'Nemam riječi, žao mi je, bio je dobar susjed'

U Splitu u stanu pronađen mrtav muškarac
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
28.04.2023.
u 23:31

"Nemam riječi, žao mi je, bio je dobar susjed, dobar čovjek. Ženu nisam viđala, nije izlazila iz kuće u zadnje vrijeme", rekla je susjeda muškarca iz splitske četvrti Visoka kojeg je policija u petak navečer pronašla mrtvog u stanu gdje živi s nevjenčanom suprugom

Tijelo pronađeno u Splitu pripada muškarcu starom oko 50 godina koji je s nevjenčanom supružnicom kao podstanar živio u stanu obiteljske kuće u četvrti Visoka. Muškarac je prema neslužbenim informacijama podlegao ubodnim ranama, a u vezi s incidentom privedena je žena nad kojom se vrši kriminalističko istraživanje.

Susjeda para ispričala je kako je u toku jutra čula svađu. "Nemam riječi, žao mi je, bio je dobar susjed, dobar čovjek. Ženu nisam viđala, nije izlazila iz kuće u zadnje vrijeme" rekla je susjeda za 24 sata.

Iz PU Splitsko-dalmatinske javljaju kako su oko 20.35 sati primili informaciju da je u stanu u Splitu mrtva osoba na čijem tijelu postoje tragovi koji upućuju na kazneno djelo. Također, kazali su kako vrše kriminalističko istraživanje nad osobom koja se dovodi u vezu s događajem.

VIDEO: Žena imala aferu sa svojim polubratom: 'Bojim se da će on reći mome mužu'

 

Komentara 5

PO
poluvodič
00:10 29.04.2023.

Moja najdraža sintagma iz novina: nevjenčana supruga. Dakle životna partnerica valjda. Supruga može biti samo ako su vjenčani. Kad ćete više prestati koristiti tu ludariju od pojma

BE
Berlioz
05:43 29.04.2023.

Sad će krenuti priča kako je ona žrtva i samo se branila. Onda će se uključiti Veljača, Borić, Saranavka i objašnjavati nam kako žena ne može biti kriva, kako se žena može samo braniti pa će je podržati mediji a na koncu će je Benčićka predložiti za zagrepčanku godine što će Tomašević s veseljem prihvatiti.

Avatar Prdekan za nastavu
Prdekan za nastavu
07:24 29.04.2023.

Evo, opet femicid!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije