Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE

Ježić o 5 mil. eura: 'Oni koji trebaju znati gdje su - znaju'

Robert Ježić i Ivo Sanader
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
11.11.2017.
u 14:13

Ježić u razgovoru nije želio komentirati tvrdnje ženevskih sudaca da je u dosluhu s USKOK-om teretio Sanadera

Dio presude Arbitražnog suda UN-a, u slučaju INA-MOL, od 23. prosinca prošle godine izašao je u javnost.

Kako je sinoć Večernji list i objavio u obrazloženju po Hrvatsku nepovoljne odluke arbitri za krunskog svjedoka tužiteljstva Roberta Ježića kažu da je lagao i da je nepouzdan svjedok. Suca Ivana Turudića prozivaju za pristranost, a snimka iz restorana na kojoj se navodno vidi da Sanader od Hernadija traži mito je, prema ženevskim sucima - montirana.

Nakon tog otkrića oglasio se i prozvani Robert Ježić, on u razgovoru za Media Servis nije želio komentirati tvrdnje ženevskih sudaca da je u dosluhu s USKOK-om teretio Sanadera, a na pitanje gdje je pet milijuna eura, koje je nedavno ponovo obećao vratiti, kazao je da oni koji to trebaju znati znaju.

- Oni koji trebaju znaju gdje je i koja je procedura. Možete i odvjetnika kontaktirati vezano za to. Stvarno ispočetka jašete po nečemu što je samo po sebi razumljivo na koji način će se izvesti - rekao je Ježić.

Robert Ježić i Ivo Sanader
1/8

Komentara 31

DU
Deleted user
14:26 11.11.2017.

Smiješno! Presuda na zagrebačkom sudu se temelji na tih navodnih pet milijuna eura o kojima priča Ježić, a novca nigdje - iako je sud naložio da se plate u državni proračun.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
14:55 11.11.2017.

Zasto je Most presudu oznacio tajnom , Sprlje,Orepic ??? Spasavanje brifiranog Petrova ili Bjica i Ostojica, njihov DORH?

AB
Abendblatt
14:55 11.11.2017.

Hahaha, Jezic "svjedok" tuzitelja, nagradjen sa 5 mil. Eura za lazno svjedocenje, a Turudic za mito dano Jezicu osudio Sanadera, oni su studirali pravo i postali "pravnici" svi od reda u Kumrovcu, ko i Grbin, Milanovic , Miljenic i drugi, nek sad i pülate troskove Arbitraze, "pravnici".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije