Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jesu li muslimani domaći u BiH, a kršćani stranci zato što ugovore sklapaju s Vatikanom i Srbijom

26.10.2021. u 07:55

Ako već neki tendenciozno tvrde da su katolici i pravoslavci stranci u vlastitoj domovini, tada se analogno tomu može kazati kako je BiH “protektorat” Svete Stolice jer ju je posljednja bosanska kraljica Katarina ostavila njoj u “amanet”. Njezina oporuka nikada nije opovrgnuta

Komentara 35

Avatar southman
southman
09:05 26.10.2021.

Zna se tko je prvi živio na prostorima BiH kao što se i zna da današnji Bošnjaci su isključivo bivši kršćani koji su nakon dolaska Turaka ili svojevoljno ili silom prešli na islam. Bošnjaci su umjetno stvoren narod.

BA
bardonkaldian
09:39 26.10.2021.

BH Muslimani pokušavaju sve da istjeraju Hrvate i Srbe, no poći će im za rukom koliko i u ratu....

SV
Sveznadar
09:03 26.10.2021.

Ta država postaje muslimanska. Prodaju zemlju Arapima, sve više se vezuju za islamske zemlje, a to rade perfidno, ustrajno. Ako još dobiju izborni zakon kojim će nadglasavati, onda nema sumnje da će postati islamska država zahvaljujući Amerima i EU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije