Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČINILI RAZBOJSTVA

Jeste li vidjeli ove pljačkaše?

pljačkaši
Foto: MUP
1/17
11.11.2013.
u 18:08

Policija traga za trojicom muškaraca koji su opljačkali banke, benzinsku...

Policija je objavila fotografije počinitelja više razbojstava u Zagrebu koja su snimile nadzorne kamere.

Zbog sumnje da je uz prijetnju vatrenim oružjem opljačkao dvije poslovnice banaka, u studenom prošle godine na Aveniji Dubrava i u veljači ove godine u Sesvetama, u Zagrebačkoj ulici, policija traži muškarca s fotografija, starog od 35 do 40 godina, visine od 170 do 175 cm, mršavije do srednje tjelesne građe, upalih obraza, smeđih očiju, kraće riđe brade.

Policija također traži i nepoznatu mušku osobu staru od 50 do 55 godina, visine oko 175 cm, mršave tjelesne građe, koja je uz prijetnju vatrenim oružjem u vrijeme počinjenja kaznenog djela razbojstva na benzinskoj postaji u rujnu ove godine u Škorpikovoj ulici bila odjevena u plavu jaknu s bijelim logom na lijevoj strani u predjelu prsa i plave traperice, plavu vunenu kapu i sunčane naočale.

Traga se i za muškarcem starim od 35 do 45 godina koji je u prosincu prošle godine u Ulici Alberta Fortica te svibnju prošle i u veljači ove godine u Ulici Ivane Brlić Mažuranić uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojstva nad zaposlenicama u poslovnicama za otkup plemenitih metala. Muškarac je visok oko 190 cm, jače tjelesne građe, okruglog lica, tamnije puti, kraće smeđe kose, a u trenutku počinjenja kaznenog djela bio je odjeven u jaknu maslinaste ili tamnije bež boje s kapuljačom i debljom tamnom crtom duž rukava, tamniju trenirku ili hlače i obuven u crne Adidasove tenisice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije