Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojništvo u Požegi

Traži se mršaviji muškarac u jakni maslinaste boje

policija
Foto: Duško Mirković/ PIXSELL
01.11.2013.
u 10:30

Susjedi pričaju da je prestrašena prodavačica nakon odlaska lopova pomoć zatražila kod njih nakon čega su oni pozvali policiju

Djelatnici Policijske uprave požeško – slavonske tragaju za muškarcem koji je večer prije počinio razbojništvo u Požegi, u ulici Arslanovci.

- Policijski službenici tragaju za nepoznatom muškom osobom, mršavije tjelesne građe, visine između 180 i 190 centimetara. Bio je obučen u jaknu maslinaste boje s kapuljačom dok je na nogama imao tenisice – kaže se u izvješću PU požeško - slavonske.

Nepoznati  maskirani muškarac sinoć je oko 18,30 sati ušao u trgovinu mješovite robe Plus market, izvadio pištolj i zaprijetivši 27 godišnjoj prodavačici zatražio novac. Nakon što mu je ona predala nešto novca s plijenom se udaljio.

Susjedi pričaju da je prestrašena prodavačica nakon odlaska lopova  pomoć zatražila kod njih nakon čega su oni pozvali policiju. Pričaju da je kazala da je pljačkaš kazao da mu je žao, ali da je prisiljen na ovaj način doći do novca jer je bolestan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije