Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jesi li ti, draga Ameriko, pomagala ili na neki drugi način sudjelovala u ubijanju više od 12 tisuća djece u Gazi?

15.04.2024. u 14:27

Ovogodišnju, 25. obljetnicu NATO-ova bombardiranja Srbije vlasti u Beogradu i Moskvi opet su iskoristile za gradnju mita o velikom i zločestom NATO-u koji je, eto, uništio jednu miroljubivu i uzornu državu zvanu Jugoslavija koja nikome nije smetala. Opet su svoje sjećanje na raspad Jugoslavije reducirali i prezentirali stvari tako da se nekom neupućenom može činiti da apsolutno ništa vrijedno spomena nije prethodilo toj NATO-ovoj operaciji.

Komentara 5

ZA
zagabria5
15:27 15.04.2024.

Njihove novine ionako ne služe za vijesti nego za plasiranje mitova i neistina. Naslov rubrike bi trebao biti Najnoviji mitovi danas, ili Udarni mit

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
18:14 15.04.2024.

NATO je bombardirao Miloševičev režim kojeg je narod u Beogradu podržavao.Oni koji pdržavaju bombardiranje i patnju nesrpskog stanovništva širom cijele Jugoslavije isto su krivci za agresiju, nisu sudjelovali u tome ali odobravali su.Ne žele to priznati, jer ljepše je glumiti mučenike.Največa pogreška je embargo na uvoz oružja u SFRJ koji je uvela EU ( tada EEZ ) zbog čega je počela brutalna agresija na Hrvatsku.Računali su da će Milošević pobjediti da će biti nasljednik neke nove Jugoslavije tj.Srboslavije a svi ostali narodi će kleknuti i biti poraženi.Da smo imali na vrijeme potrebno oružje obranili bi se i ušli bi u pregovore .Ne bi bila potrebna intervencija NATO snaga.Milošević je izgubio rat ali je i dalje divljao po Kosovu, misleći da mu niko ništa ne može, pa je NATO morao glumit policajca.Milošević je tada prokockao jedinu priliku koju je imao o stvaranju velike Srboslavije.

DR
DrJok
16:32 15.04.2024.

pa secamo se sta je prethodilo bombardovanju: "false flag" operacija oko racka. a secamo se i toga da je nemacka, nakon svog ujedinjanja, za svoj veliki povratak na politicku scenu evrope, tokom sastanka u mastrihtu, ultimativno trazila hitno priznanje secesionistickih republika bez dogovora oko spornih pitanja. kada prodje vreme, i slegne se prasina od medijske halabuke, istorija ce svakako utvrditi da je nemacka uz ameriku direkktno najodgovornija za exploziju na balkanu devedesetih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije