Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'isti stan kao prije 4 godine'

Jerko Rošin: Ponudio sam svoju nekretninu za jamčevinu Ivi Sanaderu

Jerko Rošin
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
12.10.2015.
u 13:06

Sve je isto kao i prije četiri godine, ponudio sam isti stan - rekao je Rošin

Nakon što je izvanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda nekretnine za jamčevinu, koje je ponudila obrana Ive Sanadera, odbilo jer nemaju 'papire', odvjetnici prikupljaju nove nekretnine, a među kontaktiranima je i Jerko Rošin.

- Istina je. Ponudio sam svoju nekretninu za jamčevinu Ivi Sanaderu. Sve je isto kao i prije četiri godine, ponudio sam isti stan. Ne znam kolika je točna vrijednost stana, to je posao vještaka - izjavio je za N1 Televiziju Jerko Rošin, čija je nekretnina u procesu vještačenja.

Podsjetimo, Sanaderova obrana prvo je ponudila kuću odvjetnika Gorana Suića na Srebrnjaku i stan u Kozarčevoj koji glasi na Mirjanu Sanader. Nakon toga je utvrđeno da jedna nekretnina nema građevinsku i uporabnu dozvolu, a druga nije etažirana.

>> Sanaderova i Suićeva kuća nemaju ‘papire’

>> Tražila procjenu kuće dan prije odluke suda

>> Je li James Foley kriv za krš i lom na Sanaderu?

Komentara 5

Avatar mirica19
mirica19
13:42 12.10.2015.

Kako čovjek koji je napravio toliku štetu našoj zemlji može samo odšetati iz zatvora ukoliko skupi dovoljno para. To je apsurdno.

VA
vadis
23:14 12.10.2015.

Ivo Sanader je lopov i teski kriminalac, treba samo ispitati odakle mu imovina? Rosin podrzava kriminalca, znaci da je i on kriminalac. HDZ je kriminalna organizacija.

ST
Stipan
13:23 12.10.2015.

Trebalo bi ispitati porijeklo imovine i ovom Rošinu i poslati ga da Sanaderu u Remetincu pravi društvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije