Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijeta iz snova

Jeo je pizzu svaki dan tijekom cijele godine, evo što se dogodilo

Brian Northrup
Foto: Instagram
1/3
06.11.2017.
u 19:22

Mladić Brian Northrup odlučio je 'nadvježbati lošu prehranu' i dokazati kako možete jesti i nezdravu hranu ako želite ostati u formi

Ako želite izgubiti kilograme, pizza je hrana koju bi u velikom luku trebali izbjegavati.

No, da to ipak nije uvijek tako dokazao je mladić Brian Northrup koji je godinu dana jeo samo pizzu i uspio je smršaviti, ali i 'dobiti' mišiće.

U izazovu "pizzapocalypse" svaki je dan pojeo jednu cijelu pizzu iz poznatog lanca Domino te je u godini dana izgubio 2,6 kilograma.

Svojim eksperimentom htio je pokazati kako dijetalna prehrana nije jedina stvar koja je važna u održavanju kilaže i dobre forme.

 

#PIZZAPOCALYPSE THE FINAL PHYSIQUE: An ENTIRE @dominos pizza EVERY DAY for a leep year and a day (367 total) Recorded yesterday on day 367/367 The #PIZZAPOCALYPSE is complete. My final weigh in was 161.2 lbs. For comparison, my weigh in on day 1 was 167.1 lbs. I LOST 5.9 lbs eating an entire pizza every day for a year. In addition, I've increased my strength, speed, AND (most important to me) my cardiovascular endurance over the course of this endeavor. Also, I haven't been sick for a single day of this experience, nor have I injured myself a single time. Still behind on editing the final videos, but very open to ideas on where to go next, both here and on my YouTube channel (just search my name if you're not following me there yet but are interested). So PLEASE, hit me up with ideas. Eating challenges, Fitness videos, Reviews or Perspectives on anything Superhero/Comicbook/GoT/Fantasy related, videos on mindset, etc. Anyways, that's it. Thank you SO MUCH to all you Pizza Lovers out there who have been with me on this quest of deliciousness! Mischief Managed.

A post shared by 🍕Lord of Pizza🍕 (@brian.northrup) on

Priznao je kako je prije nego što je započeo svoj izazov čuo puno stručnjaka i liječnika kako možete 'nadvježbati lošu prehranu' pa se u to i sam htio uvjeriti.

No, Brian nije samo jeo pizzu i sjedio kod kuće. Svaki dan je odradio 30-minutni kardio trening te je tri do četiri puta tjedno dizao utege u teretani što je na kraju rezultiralo gubitkom kilograma i utegnutijim tijelom.

POGLEDAJTE VIDEO Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Komentara 6

DU
Deleted user
19:41 06.11.2017.

Zar nemislite da je došlo veijeme da nas poštedite ove glupe serije ..... evo što mu/joj se dogodilo? Kreativnost vam je nula!

KU
kupatilo
00:09 07.11.2017.

I jasam koristio isto godinu dana jednu .icu i dosta smrsao ali ona se udebljala i zbog tog sam sada sretan.

PI
Pikacu
20:29 06.11.2017.

Osiječam rak u zraku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije