Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB INTERESA
Povratak na članak

Jelenić je 'žrtva' demokratske svetinje – neovisnog pravosuđa

Dovoljno je što se Jelenić pukim prešućivanjem doveo u situaciju propitivanja svoga integriteta

Komentari 42

MI
Mia0900
07:06 20.02.2020.

Dajte molim vas. Dokle god ovo smeće Gabrić ima toliku moć kako on kaže da može zvat koga hoće jer je on Gabrić do tad nam u ovoj državi neće biti bolje. Toliko je prepotentan, toliko visok, takvo držanje kao da je Boga za bradu primio. Takvom se ništa ne može, a on upravlja čitavim sistemom. On i njegova braća zidari- bankari. Poslušajte gosp.Margetića na youtubu,i recite samo, ako je ono ludost što priča, ne bi li već odavno trebao ležati iza rešetaka? Jer on dira u ono u što niti jedan medij, niti jedan moćnik neće dirati. Niti MUP niti DORH niti itko.

VL
MI
misho32
07:45 20.02.2020.

smijenjen je jer nije poslušao naredbu velikog meštra , svoju poruku odnosno naredbu , nižem članu tajnog sotonskog društva , Gabrić je čak i javno objavio, koja je to umišljena budala , ali su je odmah u medijima izbrisali

VL
DU
Duslikr
08:08 20.02.2020.

Gabrić je na N1 bio skroz rastrojen. Izgubija kompas. Imao je priliku medijski više puta braniti se(neuspješno). A ekipa iz dnevno.hr niti jednom.

VL
OO
onako_ovlaš
07:23 20.02.2020.

gabrić ja kao mason,kao prosvjetitelj,kao ugledan čovjek a npr.za profesora bayera kaže da je brajer i da je osnivač kaznenog prava;niti ja brajer niti je osnivač,čovjek ja naprosto bio dugogodišnji ugledni profesor kaznenog procesnog prava,ni prezime mu nije u stanjuu pravilno izgovoriti

VL
Avatar smartch
smartch
08:46 20.02.2020.

Sve neki "pošteni uglednici". Al kad treba pomoći narodu onda ga se gazi i pljačka. Masoni, političari sve je to isto

VL
Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
07:30 20.02.2020.

Meni je najbolje ono "moguće utjecanje na neovisnost DORH-a" dok se istovremeno na ključne pozicije u državi postavljaju ljudi bez imalo kompetencija, a nemali broj njih je postavlhen upravo iz razloga da bi se pogodovalo nekome. Zanimljivo da se javlja upravo Sesa čiji sin je u najmanju ruku sumnjivo došao na sadašnju poziciju. Postali smo teški licemjeri.

VL
DO
doktorica
08:52 20.02.2020.

čovjek se pita kakva je to sigurnosna provjera,a za običnog djelatnika u MUP-u traže od koljena sedmog.

VL
Avatar navijač
navijač
09:07 20.02.2020.

Ne valja , ali nije ništa gori od bilo koga na visokom položaju. Svi su oni u nekakvim tajnim savezima i kradu i obmanjuju javnost.

VL
DU
Deleted user
08:05 20.02.2020.

Uvijek sam i mislio da je sukob interesa poanta "tajnog" društva. Cilj je imati tajno članstvo koje možeš postaviti na glavna mjesta u državi.

VL
Avatar KeK_LoL_JK
KeK_LoL_JK
07:17 20.02.2020.

Sad može na miru odgonetati tajne svemira...🤣🤣🤣

VL
ZO
Zooltan
08:46 20.02.2020.

Jelinić nije žrtva nego masoneriji nije uspjelo da instalira svoje ljude u sam vrh vlasti . čak su probali i predsjednika vrbovati

VL
DU
Deleted user
06:50 20.02.2020.

pravosudje uopce nije nezavisno...a gospdin jelinic je tvrdio da je dijete dorha. .nista to nije od jucer...hrvatska ce biti prava i pravna drzava ako sprovede lustraciju..a bez lustracije ce se otkrivati svasta..i toboze ce se naivni iscudjavati...itd

VL
DU
Duslikr
08:33 20.02.2020.

Masoni su ustvari pravo stanje stvari; ujedinjena tzv. Ljevica i desnica protiv naroda.

VL
GL
Glavica
08:32 20.02.2020.

Dali je Plenkovic mason negov sef Seks je mason

VL
GL
Glavica
08:30 20.02.2020.

Masoni mu se osvetili jer nije izvrsio naredbu

VL
MV
matija.vidakovic
09:21 20.02.2020.

kaki naslov!!!??....eto čisto nam je žao čovjeka,kao i njegovih prethodnika,upitamo se ......otkud bajićevoj ženi 4,2 milijuna eura na tajnom računu u Austriji!'!'!??A u biti ovaj dorhovac ima udio od 6,75% U FIRMI koja je pisala LeX Agrokor!!??'I nikome to nijeije sumljivo i čudno!!??????Znači SVE to je jedna organizirana hobotnica !!!??????

VL
Avatar comparator
comparator
08:04 20.02.2020.

Sigurno se pitate ,smije li netko na visokoj dužnosti biti vjeran bilo kome osim Hrvatskoj ! Ja mislim da ne smije i da takva osoba krši zakon koji čak ne mora biti napisan jer se podrazumijeva.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:32 20.02.2020.

HDZ neće dozvoliti podvojenu lojalnost. Jelinić je za HDZ izvrsno odbacio kompletnu istragu i podizanje optužnice za aferu Borg i aferu SMS gdje su visoki dužnosnici HDZ-a do pupka umočeni u izuzetno sumnjive poslove. Međutim, taj prljavi posao je odmah zaboravljen čim je obznanjeno da Jelinić ima obveze lojalnosti koje je sam i osobno izabrao prema drugoj skupini moćnika. U aferi Borg stotine i stotine milijuna kuna završilo je u džepovima osoba bliskim HDZ-u i sve legalno! Ma samo se može čestitati na uspostavljenom pravnom sustavu u Hrvatskoj! A podijeljenu lojalnost imali smo već kod gospođe Kolinde Grabar Kitarović, ona je bila javno eksponent američke politike i dio Triatelarne komisije. I nitko je nije pita za koga je to ona tamo. I očito je dobro zastupala američke interese i doživjela prezir dijela europske politike. Sad su Amerikanci krenuli u bušenje Srbije i pozvana je Ana Brnadić, predsjednica vlade Republike Srbije, kao gošća na sastanak Bilderberg grupe ove godine. Vjerovati je da će gospođa Brnadić dobro iskoristiti taj poziv i Srbija će učiniti pomak prema Zapadu. Vidjet će se kako je ta podijeljena lojalnost stvarna ili dogovorna na razini Srbije. A moglo bi se desiti da jačanjem Brnadić se uspostavi novi centar moći u Srbiji koji bi omogućio Amerikancima nove mogućnosti djelovanja. Dakle Jelinić, iako je uradio ogromne usluge HDZ-u, danas odlazi zbog podijeljene lojalnosti a ne zbog svog snažnog i podmuklog djelovanja protiv hrvatskog pravosuđa.

VL
MA
madaaaa
08:53 20.02.2020.

plenković osobno je na čelo dorha postavio jugo kadar, udbo kadar i masona jelinića pa nikome ništa

VL
MK
mksdk
07:49 20.02.2020.

"Zanemarimo li ritualni folklor..." Na osnovu čega ateisti pravdaju svoj stav da se svećenici katoličke Crkve ne smiju baviti politikom, čak niti samom propovijedi a kamo li aktivnim uključivanjem, dok bi se kod svih ostalih trebalo podrazumjevati pravo na bavljenje politikom? Pa zar ateistima i obredi Crkve nisu ništa drugo doli folklor?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.