Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVLASTICE POLITIČARA

Jedu za bagatelu, žive u državnim stanovima uz smiješne naknade: Desnica, ljevica, centar... nema tu nikakve razlike

17.02.2022.
u 17:43

Raste vrlo kritična svijest prema svim političarima. Stoga bi trebalo umanjiti i dokinuti sve situacije koje izazivaju otpor i averziju prema političarima i pritom naći pravu mjeru, rekao je Vladimir Šeks

Komentara 59

Avatar apokalipsa
apokalipsa
17:48 17.02.2022.

A kad ja kažem da su svi isti onda “navijači” udaraju minuse . Još jednom, političari su na funkciji uglavnom zbog sebe samih a za narod im se živo fućka .

JZ
Joža-Zg
18:19 17.02.2022.

Peđa veli da je po zakonu ali ima jedna kvaka to sto je uzimao novac bez osnove zove se krađa, znaći uzeo je novac po zakonu na nacin da je prevario isplatitelja Hrvatske porezne obveznike i Hrvatsku državu dajući lažne podatke. Lopov i točka.

SA
SarumanovBrat
17:58 17.02.2022.

molim vas recite mi tko je to "desnica" u saboru? čisto da znam za koga ću glasati na sljedećim izborima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?