Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samobor

Tri osobe poginule u sudaru kamiona i automobila

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/15
27.08.2018.
u 18:40

Jedna osoba poginula je na mjestu događaja, a još dvije osobe umrle su u bolnicama

Crni prometni niz nastavljen je i početkom ovoga tjedna na zagrebačkim cestama. U najnovijoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 12 sati na čvoru Bobovica u Samoboru poginule su tri osobe.

Kako je priopćila zagrebačka policija nesreća se dogodila u 12.10 na križanju Ulice grada Wirgesa i Bobovice, kada su se sudarili teretno i osobno vozilo. 

Na mjestu događaja poginula je jedna osoba, dok su tri osobe bile teže ozlijeđene. Prevezene su u zagrebačke bolnice, a tijekom poslijepodneva od ozljeda zadobivenih u nesreći u bolnici su preminule još dvije osobe. U policiji kažu da su svi poginuli bili u osobnom vozilu, a sve okolnosti nesreće kao i identitete poginulih bit će poznati po okončanju očevida. Zbog očevida se na tom dijelu promet jedno vrijeme odvijao otežano. 

Koncem prošlog tjedna na zagrebačkoj Ilici u višestrukom sudaru poginule su dvije osobe, a dan kasnije u naletu vlaka u Zaprešiću također su poginule dvije osobe. Okolnosti ove posljednje nesreće u kojoj je vlak usmrtio dvoje pješaka još nisu do kraja poznate jer je policija istraživala navode da su poginuli prelazili prugu u trenutku kada su se na pruzi mimoilazili vlakovi.

VIDEO Prometna nesreća na Ilici

Ključne riječi

Komentara 20

ZD
zdubic
17:36 27.08.2018.

Da se malo ošiša to grmlje, drveće uz cestu, možda se ne bi to dogodilo.

ZD
zdubic
16:16 27.08.2018.

Ulica grada Wirgesa nema veze s ovim, to se dogodilo na izlazu s autoceste kod jezera Bobovica.

JU
juma
19:08 27.08.2018.

Ne treba nama rat. Bojno polje se nalazi na nasim prometnicama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije