Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

U naletu vlaka u Zaprešiću dvije osobe smrtno stradale

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
24.08.2018.
u 22:54

Za sada je samo poznato da dvije poginule osobe nisu bile u automobilu

Dvije osobe poginule su večeras malo prije 22 sata na pruzi nedaleko od stanice Zaprešić Savska u Zaprešiću. 

U zagrebačkoj policiji potvrdili su da se nesreća dogodila, te su kazali da će detalji, okolnosti i uzroci nesreće biti poznati po okončanju očevida. 

Za sada je samo poznato da dvije poginule osobe nisu bile u automobilu

Znači li to da su poginuli dok su hodali uz prugu pa nisu čuli vlak, stvari su koje bi se također trebale utvrditi očevidom. 

 

Posljednjih godina na pružnim prijelazima učestale su nesreće s pješacima. Znalo se događati da pješake usmrti vlak dok hodaju uz rub pruge.

U većini takvih slučajeva, za sada, žrtve su bile mlađe dobi i uglavnom su hodale sa slušalicama u ušima, zbog čega ne bi čule da im se približava vlak. 

Je li to uzrok i ove nesreće znat će se po okončanju očevida.

Komentara 53

DU
Deleted user
22:47 24.08.2018.

Pod HITNO.HR postroziti zakone i kazne za neodgovorne! I umjesto slikovnice sa dvoje tateka uvesti ove sa prometnom kulturom.

DU
Deleted user
23:00 24.08.2018.

Ljudi su postali svjesni svojih prava i ako takvi misle da mogu što hoće. Kada im se kaže da uz prava idu i obaveze odmah revolucija. Obaveza je sama po sebi poštivanje prometnih znakova, starijih i nemoćnih itd. Kod nass se obaveze poštuju samo ako netko grubom silom primora pojedinca da ju poštuje.

DO
dopizdilomi
06:55 25.08.2018.

Nije vlak naletio, jer vlak ne može skrenuti ili se izmaknuti, auto je podletio. Zašto je podletio? Zato što je opet netko za volanom bio bahat, glup, pijan, neodgovoran itd............... izaberi nešto, ne možeš pogriješiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije