Naslovnica Vijesti Crna kronika

U naletu vlaka u Zaprešiću dvije osobe smrtno stradale

Za sada je samo poznato da dvije poginule osobe nisu bile u automobilu
24. kolovoza 2018. u 22:54 53 komentara 28412 prikaza
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/8

Dvije osobe poginule su večeras malo prije 22 sata na pruzi nedaleko od stanice Zaprešić Savska u Zaprešiću. 

Prometna nesreća, Marin Kamenički tragedija u zagrebu Marin (20) jurio Mercedesom i izgubio kontrolu. Zabio se u drugi automobil i usmrtio dvije žene

U zagrebačkoj policiji potvrdili su da se nesreća dogodila, te su kazali da će detalji, okolnosti i uzroci nesreće biti poznati po okončanju očevida. 

Za sada je samo poznato da dvije poginule osobe nisu bile u automobilu

Znači li to da su poginuli dok su hodali uz prugu pa nisu čuli vlak, stvari su koje bi se također trebale utvrditi očevidom. 

Marin Rogić Građani nakon sastanka: 'Gradonačelnik Zaprešića obećao je sufinancirati još jednog liječnika za Hitnu'

 

Posljednjih godina na pružnim prijelazima učestale su nesreće s pješacima. Znalo se događati da pješake usmrti vlak dok hodaju uz rub pruge.

U većini takvih slučajeva, za sada, žrtve su bile mlađe dobi i uglavnom su hodale sa slušalicama u ušima, zbog čega ne bi čule da im se približava vlak. 

Je li to uzrok i ove nesreće znat će se po okončanju očevida.

ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    Pod HITNO.HR postroziti zakone i kazne za neodgovorne! I umjesto slikovnice sa dvoje tateka uvesti ove sa prometnom kulturom.

  • DOBARDAN:

    Ljudi su postali svjesni svojih prava i ako takvi misle da mogu što hoće. Kada im se kaže da uz prava idu i obaveze odmah revolucija. Obaveza je sama po sebi poštivanje prometnih znakova, starijih i nemoćnih itd. Kod nas ... prikaži još!s se obaveze poštuju samo ako netko grubom silom primora pojedinca da ju poštuje.

  • dopizdilomi:

    Nije vlak naletio, jer vlak ne može skrenuti ili se izmaknuti, auto je podletio. Zašto je podletio? Zato što je opet netko za volanom bio bahat, glup, pijan, neodgovoran itd............... izaberi nešto, ne možeš pogriješiti.