Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jer ima niske cijene

Jedina zadarska taksistica: Kolega me izudarao šakama po glavi

ivana brnadic,taksistica,portal
Fabio Šimićev/Zadarski list
18.06.2013.
u 17:11

Kolega mi je nešto dobacivao. Sjedila sam u autu kad mi je prišao nastavljajući me vrijeđati i psovati nakon čega me je još i tri puta šakom udario po glavi, prepričala je Ivana Brnadić

Nije lako biti jedina žena taksist u Zadru, a o tome svjedoči slučaj mlade 27-godišnje obrtnice Ivane Brnadić koju su, piše Zadarski list, nekoliko puta verbalno, a potom i fizički napali kolege jer ne naplaćuje kao neki 400 kuna vožnju od zračne luke do grada!

– Prije nekoliko mjeseci registrirala sam svoj obrt za taksi-službu na Zračnoj luci Zadar. Tamo nas trenutačno ima 56 s dozvolama za rad i svatko od nas bori se za svoj kruh. Većina kolega izuzetno su korektni ljudi, ali ih, nažalost, ima nekoliko s kojima od prvog dana imam problema – požalila se Ivana koja je u početku njihova dobacivanja i psovke ignorirala vjerujući da će s vremenom prestati.

No nisu, a neki su kolege otišli toliko daleko da je djevojka dva puta bila prisiljena pozvati policiju. Prvi put nakon žestokog verbalnog okršaja s dvojicom taksista, drugi kada ju je kolega šakama izudarao po glavi.

– Kolega mi je nešto dobacivao. Sjedila sam u autu kad mi je prišao nastavljajući me vrijeđati i psovati, nakon čega me je još i tri puta šakom udario po glavi – prepričala je Ivana koja je nakon napada imala mučninu i vrtoglavicu. Najviše od svega zaboljelo ju je kad je shvatila da je, kao i napadač, dobila prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira iako je ona bila ta koja je prijavila napad.

– Dok sam vozila taksi za bivšeg poslodavca nitko mi nije ništa govorio jer su se bojali mog šefa i ostalih kolega, a sada kad imam svoj obrt i kad sam sama, pokazali su svoje pravo lice – tvrdi napadnuta djevojka.

Nakon početnog razočaranja, Ivana sada konačno može malo odahnuti. Prekršajni sud je, nakon uvida u dokumentaciju i saslušavanja obiju strana u priči, muškim sudionicima sukoba izrekao mjeru zabrane prilaženja kolegici te komunikaciju s njom.

 >>Pijani taksisti Cammea u zagrebačkoj Dubravi izgrizli ženu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije