Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRENUTA ISTRAGA

Jedan pritvoren zbog pokušaja ubojstva, drugi se ne smije približiti žrtvama

zatvor
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
24.11.2021.
u 07:20

Nakon što su Makedonci ispitani na tužiteljstvu dovedeni su pred suca istrage Županijskog suda u Puli

Dvojica državljana Sjeverne  Makedonije u dobi od 32 i 38 godina, koji se sumnjiče za pokušaj ubojstva, odnosno sudjelovanje u tučnjavi, ispitani su na ŽDO Pula, nakon čega je protiv njih doneseno rješenje o provođenju istrage.  

Sumnjiči ih se  da su 23. studenoga oko 2 sata na  parkiralištu benzinske postaje u Umagu, fizički napali trojicu hrvatskih državljana  u dobi od 25, 29 i 30 godina.  Udarali su ih rukama i nogama po tijelu, a 32-godišnjak se sumnjiči da je 25-godišnjaka i 29-godišnjaka ubo sa, za sada, nepoznatim oštrim predmetom u prsa.  Napadnuti stariji mladić je teže, a mlađi lakše ozlijeđen.

Nakon što su Makedonci ispitani na tužiteljstvu dovedeni su pred suca istrage Županijskog suda u Puli. Prvom je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela i opasnosti od bijega, dok su drugom određene mjere opreza, odnosno zabranjeno mu je da se približava žrtvama te s njima uspostavlja kontakt.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije