Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Abu Sayyaf

Jedan od ISIL-ovih vođa u Siriji ubijen u američkom napadu

Ramadi ISIL
Foto: Reuters/PIXSELL
16.05.2015.
u 15:35

Iz Bijele kuće priopćili su da je predsjednik Barack Obama naredio napad, a ubijeni je identificiran kao Abu Sayyaf, a njegova supruga Umm Sayyaf uhvaćena je i zadržana u Iraku.

Američke specijalne snage tijekom racije ubile su jednog od vođa islamske države u istočnoj Siriji.

Iz Bijele kuće priopćili su da je predsjednik Barack Obama naredio napad, a ubijeni je identificiran kao Abu Sayyaf, a njegova supruga Umm Sayyaf uhvaćena je i zadržana u Iraku, javlja Huffington Post.

Vjeruje se da je ona bila zadužena za trgovinu ljudima i otmice taoca.

Glasnogovornica Bijele Kuće Bernadette Mehan istaknula je da je operacija provedena uz potpunu "podršku iračkih vlasti te u skladu s domaćim i međunarodnim zakonima."

>>ISIL-ovci zauzeli irački grad Ramadi? Na zgradi vlade podigli crnu zastavu

Komentara 2

MN
matija njavro
17:05 16.05.2015.

respect

UN
unbekant
15:57 16.05.2015.

Jedan Isilovac ubijen i petnestak civila,od cega najmanje 3 djece,cjena previsoka.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije