Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Istri

Detalji nesreće na Istarskom ipsilonu: Čovjek je skrenuo na lijevu stranu, bio je to veliki šok

Prometna nesreća u Vodicama
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
18.08.2018.
u 18:09

Ovo je druga teška nesreća na ipsilonu u tri dana

Državljanin Srbije (44) poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu oko 7.40 sati dogodila na Istarskom ipsilonu na dionici Lupoglav - Cerovlje. 44-godišnjak je upravljao Audijem Q2 beogradskih registarskih oznaka u smjeru Pule kada je iz još neutvrđenih razloga prešao u suprotnu prometnu traku i udario u kamion TAM, varaždinskih oznaka koji se kretao prema tunelu Učka. Nakon sudara s kamionom, Audi se zabio frontalno i u Peugeot 301 bosanskohercegovačkih oznaka koji se kretao iza kamiona, da bi se potom prevrnuo na bok. Od siline udara vozač Audija je preminuo na mjestu nesreće, a u vozilu je bio sam, javlja Glas Istre.

- Za sada vam mogu reći da su se sudarila tri vozila, dva osobna i jedan teretni. Jedna je osoba preminula dok su tri ozlijeđene. Okolnosti nesreće se utvrđuju - rekao je za Glas Istre Ivica Erjavec, policijski službenik iz Službe sigurnosti cestovnog prometa Policijske uprave istarske.

Od 13 sati normaliziran je promet između čvorova Lupoglav i Cerovlje u oba smjera, nakon završetka očevida.

Jedan od sudionika nesreća za HRT je opisao što se dogodilo.

- Odjednom je čovjek skrenuo na lijevu stranu, ne znam je li to bilo dvije sekunde. Udario je u kamion, odbio se od kamiona i ovamo udario na moj auto. To je ono što sam ja vidio i ono što se mogu sada sjetiti. Bio je to veliki šok, prvi put sam ovo doživio nakon 45 godina mog vozačkog staža - rekao je za HRT vozač.

Video rušenja vijadukta u Genovi

 

Ključne riječi

Komentara 25

RI
Ringo
12:46 18.08.2018.

Vozio se po tom Istarskom Ypsilonu, sve čekam spoj na auto put i naravno nisam ga dočekao. ZABRANITI NAPLATU CESTARINE na svim cestama koje nisu auto put. Nisu nornalni da naplaćuju za običnu cestu. Ali država je kriva što je to dopustila.

PP
pp
12:04 18.08.2018.

SDP-ova konvencija?

KO
koraknaprijed
11:48 18.08.2018.

Nije valjda mam od one pijandure što je ubila čovjeka prije par dana? Ona kaže nakon tri saobroćana udesa i jedne poginule osobe da njena kćerka nije alkoholičar, to znači da je i ona ista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije