Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBACIO GLASINE

Juncker tijekom intervjua popio četiri čaše šampanjca pa poručio da nije alkoholičar

Jean-Claude Juncker
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
14.09.2016.
u 15:12

"Zar mislite da bih još uvijek bio na funkciji da pijem konjak za doručak?"

Predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker odbacio je glasine da ima problem s alkoholom, prenosi britanski Telegraph, ističući kako je Juncker to učinio tijekom intervjua na kojem je popio četiri čaše šampanjca.

Tijekom posljednjih nekoliko godina pojavile su se glasine da Juncker previše pije, čemu su neki pripisali njegovo ponekad neobično ponašanje, kao kada je 2015. na summitu EU mađarskog predsjednika Viktora Orbana u šali nazvao diktatorom i lagano ga ošamario. Telegraph navodi i kako je jedan viši diplomatski izvor rekao da Juncker pije konjak za doručak.

Juncker je sve to odbacio u intervjuu za francuski Liberation.

– Orbana uvijek zovem diktatorom, takav sam. Čim netko izađe iz kalupa, očito je lud ili alkoholičar – rekao je Juncker.

– Zar mislite da bih još uvijek bio na funkciji da pijem konjak za doručak? To me stvarno rastužuje i čak je navelo moju suprugu da se upita lažem li joj, jer doma ne pijem – dodao je Juncker, koji je probleme s hodom pripisao teškoj prometnoj nesreći 1989. zbog koje je bio u komi tri tjedna, pa šest mjeseci u kolicima.

– Imam problem s ravnotežom u lijevoj nozi zbog kojeg moram primiti rukohvat na stepenicama. Nakon ručka primio sam nizozemskog ministra za ruku, a on je rekao da sam pijan – rekao je Juncker.

 

>> Juncker ignorirao predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović i pričao na mobitel usred press konferencije

>> Juncker: 'Čitam kako mislim svima uvesti euro, no na to ni ne pomišljam'

Komentara 20

DU
Deleted user
15:32 14.09.2016.

I ovakvi odlucuju o sudbini EU!?!

DH
dalibor.hren
15:55 14.09.2016.

Šeksa u Brisel!

MA
Malenkost
15:49 14.09.2016.

Zalosno ali je Alkoholicar. Dali netko zeli objaviti i da je Martin Schulz izljeceni Alkoholicar? To je sam priznao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije