Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNA PUTINOVA ZDRAVLJA

Je li Putin bolestan? Pitali smo stručnjake zašto je stalno udaljen od ljudi, možda uzima i steroide

04.03.2022.
u 09:32

Pitali smo stručnjake da komentiraju Putinov izgled zbog navoda da ruski lider koristi anaboličke steroide. Steroidi su stres-hormoni koji potiču agresivnost, ali ne mogu nekog drastično promijeniti. Oni pripremaju čovjeka za neku razinu ugroze, borbu ili bijeg. – Nuspojave uzimanja anaboličkih steroida su brojne: smanjenje testisa, neplodnost, ćelavost, agresivno ponašanje, ginekomastija, odnosno povećanje grudi u muškaraca, povećan broj eritrocita, tj. crvenih krvnih zrnaca, sklonost trombozama, oštećenje jetre do koje dolazi posebno ako se uzimaju u obliku tableta, a danas se uglavnom koriste injekcije. Anabolici potiču agresivnost budući da je riječ o testosteronu, ali ne mogu nekog drastično promijeniti – navodi dr. Dumić Kubat

Ključne riječi

Komentara 42

PO
poluprovokator
10:56 04.03.2022.

Boji se atentata i iz vlastitog legla.

RS
rasta sev
09:35 04.03.2022.

Bolestan u glavi to je sigurno.

Avatar kastanjer2
kastanjer2
09:46 04.03.2022.

Bolestan je psihički od paranoje da će mu netko uzeti vlast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?