Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nagrađen kokicama

Je li ovo najpametnija svinja na svijetu? Pogledajte kako Moritz slaže puzzle

svinja
Foto: Screenshot
1/2
16.02.2015.
u 11:51

Prasac Moritz najviše voli jesti kokice, no da bi ih dobio prvo je morao izvršiti, za životinju, poprilično težak zadatak

Iako ih se većinom uzgaja samo zbog hrane, svinje su jedne od najpametnijih životinja na svijetu. Prema istraživanju o ponašanju životinja, svinja može s pomoću ogledala pronaći hranu, a prirodoslovac Terry Nutkins proglasio ih je četvrtom najpametnijom vrstom na svijetu.

A dokaz tome je i svinja Moritz koji slaže drvene puzzle. Njegova vlasnica Nicolle Von Eberkopf zadala mu je, naime, da složi puzzle u obliku svinja. Moritz je uspješno obavio zadatak pa ga je njegova vlasnica nagradila omiljenim jelom, kokicama.

>> Svinja heroj spasila obitelj od požara, evo što je učinila!

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
14:35 16.02.2015.

Kladim se da ni jedan naš ministar nebi brže ni bolje skupa sa njihovim šefom...

Avatar Macor1
Macor1
20:22 16.02.2015.

Haha simpa gica.

Avatar d-ano
d-ano
21:17 20.02.2015.

slici mi po ucinku i po vrijednosti ucinjenog posla na Li,,ni..ca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije