Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prasac Srećko

Svinja heroj spasila obitelj od požara, evo što je učinila!

Svinja spasila obitelj od požara
Foto: Youtube
1/4
10.06.2014.
u 16:00

Vlasnica Ina Farler ispričala je vatrogascima da je nju i unuke probudila njihova svinja koju drže kao kućnog ljubimca. Pobjegli su kroz prozor zbog požara

Prasac Srećko (Lucky) postao je pravi heroj ulice nakon što je spasio obitelj od velikog požara koji je zahvatio kuću u Illinoisu. Požar je buknuo oko 4.40 sati po lokalnom vremenu sa subote na nedjelju, dok su svi ukućani spavali.

Vlasnica Ina Farler ispričala je vatrogascima da je nju i unuke probudila njihova svinja koju drže kao kućnog ljubimca, nakon čega su pobjegli kroz prozor. Ponosna vlasnica ispričala je da svinju imaju od veljače. – One znaju biti vrlo zaštitnički nastrojene. Obožava moje unuke – rekla je Ina i ispričala kako se Srećko ponašao nakon što je došlo do požara.

– Počeo se glasno glasati, skakati gore-dolje, trčao je do vrata pa skočio na krevet i jako me udario. Sjela sam se na krevet da vidim što se to događa s njim jer inače nije takav tijekom noći. I tada sam vidjela da je cijela soba u dimu – rekla je Ina za 14news.com. Rekla je da je osjetila veliku vrućinu pa je znala da mora što prije izići iz goruće kuće.

Prvo je izvukla dvoje unučadi, nakon čega je susjed pomogao njoj i svinji da izađu. Ubrzo su stigli i vatrogasci koji su ugasili vatru. Obitelj se trenutačno nalazi u hotelu, a uzrok požara se utvrđuje.

>> Mačka postala hit – pogledajte što je učinila vlasnici!

>> Treniranim psima dali kobasice, nisu očekivali što će učiniti najmanji

Foto: Youtube/South Pasadena Police Department

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
16:08 10.06.2014.

ona bi nanjušila požar u drugom selu a ne kod kuće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije