Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zarobljeni vlak

Je li ova snimka dokaz dogovora Mađarske i Hrvatske oko vlaka?

vlak
Foto: Screenshot
1/3
11.10.2015.
u 10:34

Iako su Mađari tvrdili kako je hrvatski vlak ilegalno prešao granicu, na snimci je situacija sasvim drugačija

Na YouTubeu je otkrivena snimka hrvatskog vlaka koji je tri tjedna bio zarobljen u Mađarskoj, a na snimci se vidi suradnja hrvatske i mađarske policije.

Video je na YouTubeu objavljen još 19. rujna, dan nakon što je hrvatski vlak prešao mađarsku granicu. Na snimci se vidi kako je postojao dogovor policije oko prelaska vlaka punog izbjeglica te kako im mašu mađarski graničari. Vidi se i da su u vlaku i hrvatski, ali i mađarski policajci.

Mađarska, naime, tvrdi kako nije bilo nikakvog dogovora te da je prelaskom tog vlaka došlo do "velikog međunarodnog incidenta jer je vlakom iz Hrvatske u Mađarsku stiglo 1000 izbjeglica s 40 naoružanih hrvatskih policajaca bez dozvole".

No, prema ovoj snimci situacija je bila sasvim drugačija.

>> Hrvatski vlak stigao iz Mađarske

Komentara 221

BU
Bulaba
11:00 11.10.2015.

Gdje se tu vidi ikakav dogovor policije? Vlak iz Hrvatske ulazi u Mađarsku s 1000 ilegalaca bez ikakve kontrole, bez pregleda dokumenata. I vlak čak i praćen stranim policijskim snagama. I to u pola bijela dana. Dosta Ostojinog laganja više, i vašeg skupa s njegovim. Što je s prihvatnim centrom na Prevlaci, što je s povratkom vlaka preko cestovnog prijelaza Baranjsko Petrovo Selo?

Avatar Piktor-
Piktor-
10:49 11.10.2015.

Ostoja je izvrsio invaziju na stranu zemlju sa svojim pancircugom i sada se vadi proadavajuci maglu iblerovcima.

BO
borovina1981
11:01 11.10.2015.

Što je to Rajko Ostojič zakuhao?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije