Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka je donesena

Javio se Daruvarac: Nisam bježao, mogu ići u Njemačku i bilo gdje odlučim

Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/3
29.05.2019.
u 15:39

Daruvarac se u utorak nije pojavio u Splitu na sudu, a u medijima se pojavila informacija da je u subotu odletio u Stuttgart

Odluka o slučaju Daruvarac je navodno danas donesena i presuda se piše. Sad preostaje nekoliko dana dok presuda stigne do stranaka u postupku i do odvjetnika Darka Kovačevića Daruvarca. Što je županijski sud u Splitu odlučio o presudi od pet godina zatvora Daruvarcu,  33-godišnjem Zadraninu porijeklom iz BiH službeno će biti službeno poznato tek nakon što je zaprimi njegov odvjetnik Boris Radman.

On pak uglavnom novinarima službeno ne govori puno, pa čak ni to na što se žalio u presudi od pet godina njegovom klijentu koji je podsjetimo prošle godine u jednom zadarskom kafiću brutalno premlatio i teško ozlijedio 18-godišnju Zadranku. Ni na upit je li u Hrvatskoj kada se Daruvarac u ponedjeljak nije pojavio pred sudom Radman nije konkretno odgovorio.

Nakon objave da je Daruvarac otišao u Njemačku on je odlučio progovoriti obratio se preko 24 sata:

-  U Zadru sam i nisam nikuda bježao. Ja sam slobodan čovjek pa to i nije bijeg, mogu ići u Njemačku i bilo gdje odlučim. Nisam blesav da idem u Njemačku kad s njom imamo ugovor o izručenju. Ali rekao sam da neću bježati od hrvatskog pravosuđa, iako mi nitko ne brani sad sjesti u auto i otići u Bosnu. Čekat ću pravomoćnost presude u Hrvatskoj, kao što sam i kazao, neću bježati - rekao je Daruvarac za 24 sata. 

Daruvarac je podsjetimo za brutalno premlaćivanje Zadranke isprva krivio "steroide i alkohol", potom je priznao krivnju, ali je za visinu presude krivio novinare i hajku na njega, nakon što ga je nedavno prijavio mladić za prijetnju on je prijavio njega rekavši kako mu podmeću da ga se vrati u zatvor, a kada je imao prometnu kod Benkovca nije krivio nikog!? Samo je odbio alko i test na droge. Sad je obećao da bježati neće...

Video: Darko Kovačević Daruvarac priveden na ispitivanje

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar indigo25
indigo25
14:33 29.05.2019.

Smeće obično, zašto ga uopće stavljate u novine. Ne zaslužuje nikakvu pažnju.. osim na tuširanju u zatvoru, tamo može pleniti pozornost svojih kolega.

HO
HornedRapid
14:40 29.05.2019.

Daruvarac ispao pošteniji od pravosuđa

Avatar matalan
matalan
15:13 29.05.2019.

dosta više tog monstruma, stavite ga sa Čačom pod tuš neka se sapunaju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije