Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osuđen na pet godina zatvora

Daruvarac će do kraja tjedna znati presudu

Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/5
28.05.2019.
u 19:04

Odluka o pravomoćnoj presudi bit će gotova točno godinu dana otkad je u kafiću u Zadru naočigled brojnih gostiju premlatio djevojku

Na Županijskom sudu u Splitu do kraja tjedna trebali bi odlučiti o pravomoćnosti presude Darku Kovačeviću Daruvarcu, koji je, podsjetimo, osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja, teškog ozljeđivanja i prijetnje 18-godišnjakinji s kojom je bio u povremenoj vezi.

Doznalo se to nakon današnjeg ročišta na splitskom sudu.

Odluka o pravomoćnosti presude bit će donesena točno godinu dana otkad je u kafiću u Zadru naočigled brojnih gostiju premlatio djevojku. Tada joj, podsjetimo, nitko nije pomogao, a na suđenju je njih troje čak i lagalo o samom događaju. Zbog toga je i protiv njih podignuta optužnica.

Odvjetnik Darka Kovačevića Daruvarca Boris Radman rekao je da se nada zakonitoj i neovisnoj odluci suda. “S obzirom na navode žalbe, očekujemo pozitivan ishod”, rekao je novinarima odvjetnik Boris Radman. Daruvarac nije došao na sud u Split, a novinari su odvjetnika pitali je li Kovačević u Hrvatskoj.

– Mislim da jest – rekao je Radman. Videosnimka brutalnog iživljavanja na djevojci sablaznila je širu javnost.

Video: Darko Kovačević Daruvarac priveden na ispitivanje

Komentara 7

ZA
zagabria2
14:00 28.05.2019.

Kada bismo protjerali sve kriminalce iz BiH Hrvatska bi postala najsigurnija zemlje

DA
darwil
12:51 28.05.2019.

Je u Hrvatskoj je ali onoj sa bosanskim štihom.Ukinite hitno dvojno državljanstvo,pa ja neznam ni jednog čistog a ne instant hrvata iz Hrvatske da je zatražio BIH državljanstvo osim kriminalaca.

EL
elkomadante
13:59 28.05.2019.

još jedan BiH građanin napravio zlodjelo u Hrvatskoj pa se vratio u otadžbinu ? Ima takvih puno koji su razmontirali Hrvatsku ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije