Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNAJMLJUJE STAN STRANIM RADNICIMA

Javili se iz Državnih nekretnina o stanu bivšeg hrvatskog trenera: 'Nije predana dokumentacija, nemamo pristup stanu'

Stanovi POS-a
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
22.02.2024.
u 12:32

Napravljeno je nekolicina očevida u stanu, ali bezuspješno.

Tvrtka Državne nekretnina izjavili je kako se unutar stana hrvatskog poznatog trenera N.S., za koji se sumnja da ga iznajmljuje stranim radnicima, prema zadnjem očevidu ne nalazi nitko, a jučerašnji očevid nisu mogli napraviti jer im vlasnik stana N.S. nije uručio ključeve

Jučer smo na našem portalu pisali o objavi predsjednica Sindikata novinara Hrvatske Maja Sever koja  je podijelila svoje nezadovoljstvo zbog situacije koja se odvija u njenoj zgradi. Naime njen novi susjed, nekadašnji trener hrvatske reprezentacije, nedavno je kupio stan u zgradi u kojoj ona živi. Umjesto nove obitelji u stanu susreli su  veliki broj stranih radnika. 

Javili su nam se iz Državnih nekretnina i komentirali kako je u tom stanu napravljeno nekolicina očevida s ciljem dobivanja informacija o stanu no bezuspješno. 

"Tvrtka Državne nekretnine d.o.o. je početkom siječnja 2024. izvršila očevid predmetnog stana s ciljem utvrđivanja činjeničnog stanja te je prema posrednim saznanjima konstatirano da ga možebitno koristi fizička osoba N.S.. Zatražena je relevantna dokumentacija od općinskog državnog odvjetništva radi utvrđivanja pravnog stanja predmetnog stana kao i dokumentacija od navedene fizičke osobe kojom može dokazati pravo korištenja stana.  S ciljem dobivanja neposrednih informacija i provjere činjeničnog stanja, u međuvremenu je obavljen još jedan očevid, pri kojem nitko nije zatečen u stanu, a jučerašnjim očevidom, 21. veljače 2024. fizička osoba N.S. nije predala svoj ključ od stana predstavniku ove tvrtke, niti je bio moguć ulazak u stan."

VEZANI ČLANCI: 

Naglasili su kako vlasnik stana na upit tvrtke nije dostavio zatraženu dokumentaciju te će napraviti sve u svojoj moći kako, ako je riječ o neovlaštenom korištenju predmetnog stana, to obustaviti. 

"Fizička osoba do sada nije tvrtki dostavila zatraženu dokumentaciju, a o kojoj će između ostaloga ovisiti daljnje postupanje u odnosu na navedeni stan kojim tvrtka upravlja od siječnja ove godine. S obzirom na gore izloženo, nužno je utvrditi cjelovito pravno i činjenično stanje predmetnog stana, a koje radnje su u tijeku, kako bi okončanjem istih adekvatno zaštitili interese RH. Bitno je istaknuti kako nećemo dopustiti neovlašteno korištenje predmetnog stana ni da se izvode preinake ili radovi bez znanja i odobrenja." , napisali su iz Državnih nekretnina. 

VIDEO: Strani radnici oduševljeno skandirali: 'HDZ, HDZ!', a onda dobili i poklone

 

Komentara 1

Avatar barba_arba
barba_arba
15:36 22.02.2024.

Mislin da san po glasu vođe navijača pripozna Radetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije