Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalji

Jasmininom ocu pomogli su premještati škrinju: 'Nije dao da je otvorimo'

Palovec: Policija obavila pretres kuće i okruženja kuće obitelji Dominić
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
1/8
26.02.2019.
u 17:39

Prijatelji su Dominiću jednom prilikom pomagali u građevinskim radovima oko pomoćne prostorije, te su i tada morali pomaknuti škrinju jer im je smetala u obavljanju radova

Svako malo javljaju se novi detalji o stravičnom ubojstva Jasmine Dominić u Palovcu, a neki od njih možda bacaju i novo svjetlo na ovaj slučaj.

Škrinju u kojoj je tijelo pronađeno 19 godina poslije ubojstva vatrogasci su premještali zbog poplava, no čini se da to nije bio jedini slučaj pomicanja. Osim toga, prijatelji pokojnoga Martina Dominića zvanog Fred, oca Jasmine i Smiljane Srnec, koju se sumnjiči za ubojstvo, potvrdili su da se škrinja 2001. godine doista nalazila u pomoćnoj prostoriji kraj kuće, koju je policija pretraživala. Kako pišu Međimurske novine, prijatelji su Dominiću jednom prilikom pomagali u građevinskim radovima oko pomoćne prostorije, te su i tada morali pomaknuti škrinju jer im je smetala u obavljanju radova.

Pogledajte video pretresa pomoćne prostorije:

– Dignuli smo tu škrinju, bila je zaista jako teška, pa smo Fredu rekli zašto nisu prije ispraznili meso, kako bi nam bilo lakše. Odgovorio nam je kratko da to nije moguće - rekao je neimenovani čovjek za Međimurske novine i izrazio sumnju kako nitko unutar obitelji nije znao ništa o toj škrinji.

Mještani koji su pomagali u premještanju Končarevog zamrzivača tako nisu uopće slutili kakvu strašnu tajnu on krije, sve do 16. veljače ove godine, kada je u njoj slučajno otkriveno tijelo nestale Jasmine Dominić. A slučajno ga je otkrio zaručnik najstarije Smiljanine kćeri Katarine.

Pogledajte izjave susjeda:

Ključne riječi

Komentara 5

SN
SNV
18:05 26.02.2019.

Luđaci,sve u lance s njima

AM
Axis Mundi
19:54 26.02.2019.

Policija, detektivi i forenzičari su imali, ako već ne 19, onda punih 13 i pol godina da se temeljito i stručno pozabave ovim slučajem.

DU
Deleted user
21:30 26.02.2019.

Otac i kćer imaju odnos bliži nego što to priliči. Netko dozna za to i prijeti razotkrivanjem strogo čuvane tajne i zbog toga nastrada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije