Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u videoporuci

Jašarević uoči napada u Sarajevu prijetio da će napasti Njemačku

Medikor
13.04.2012.
u 13:08

Jašarević je netom prije napada na američko veleposlanstvo u Sarajevu prošlog listopada snimio 7-minutnu videoporuku u kojoj prijeti napadima na njemačkom tlu

Islamistički terorist Mevlid Jašarević prijetio je napadima u Njemačkoj jer je ta zemlja sudjelovala u ratu u Afganistanu, piše Dnevni Avaz.

Jašarević je netom prije napada na američko veleposlanstvo u Sarajevu prošlog listopada snimio 7-minutnu videoporuku u kojoj izriče spomenute prijetnje. Ona je nedavno pronađena u pretrazi lokacije u Gornjoj Maoči iz koje se vehabija uputio u napadački pohod.

– Ja ne trebam davati nikakvo objašnjenje što napadam Amerikance. Oni su stali u borbu protiv islama i muslimana na cijelom svijetu. Ubijaju muslimane, siluju njihove žene, odvode i staro i mlado, hapse, radu što hoće – zaprijetio je u samom uvodu snimke radikalni Jašarević koji tvrdi da muslimane u BiH čeka novi pokolj koji, u suradnji s Hrvatima i Srbima, pripremaju Amerikanci.

– Znajte, ako ne povučete za mjesec dana svoju vojsku iz Afganistana i ne povučete se iz borbe protiv islama i muslimana, stići će vas trovanje vaše hrane i vode, čak i vaše paščadi. Vi ste ustali u rat protiv muslimana. A sad će muslimani doći s ratom u vaše kuće – kaže u nastavku poruke.

Prije negoli je ispucao 105 metaka na američko veleposlanstvo i ranio jednog policijskog službenika, Jašarević se u poruci obratio i majci te joj, uz zatraženi halal, rekao da će u napadu vjerojatno stradati i neki bosanski muslimani, ali njih ne treba žaliti jer oni nisu pravi muslimani.

Jašarević se, u društvu pomagača Muniba Ahmetspahića i Emraha Fojnica, trenutačno nalazi u pritvoru te čeka podnošenje optužnice koja je najavljena za kraj ovog mjeseca.

Komentara 11

NI
niko36
13:48 13.04.2012.

A malo da se obrije i sredi prije nego se stane pred kameru. Sta ti je ova danasnja omladina.

NE
nemoguvise
14:16 13.04.2012.

Sta je Admin,jel se ni teroriste ne smije vrijedati?

OB
-obrisani-
06:40 14.04.2012.

he,he pravi bradati bosnjak ....za razliku od drugih muslimana. Mislim da ovaj ne bi ostavio zivog niti jednog Abdicevca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije