Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORI U SPLITU

Jandroković stigao u Split i susreo se s Đogašem: 'Vidjet ćete kako će HDZ rasti u drugom krugu'

Split: Predsjednik Sabora Gordan Jandroković dao podršku Zoranu Đogašu
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
29.06.2022.
u 13:59

Podporu Vlade RH Đogaš je nazvao dodatnim podstrekom, osvrnuo se na činjenicu kako je i ministar Marić - nestranačka osoba.

Čvrstu potporu Zoranu Đogašu, HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika, izrazio je predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

POGLEDAJTE PRESICU:

- Došao sam uputiti jasnu poruku kako je Đogaš izvrstan kandidat, da iza njega stoji cijela stranačka organizacija Hrvatske demokratske zajednice - kazao je podsjećajući na priče koje su kružile među narodom kako je upravo obrnuto, a u idućim danima, uvjeravao je, to će biti svima kristalno jasno.

- Vjerujem da će Splićani prepoznati manipulativnu Puljkovu kampanju, u kojoj on kontinuirano pokušava stvoriti dojam da je HDZ izazvao ove izbore. Do ovih izbora je došlo zbog disfunkcionalnosti njegova tima, njegove ekipe, i ta ih disfunkcionalnost prati od početka, a pratiti će ih i ubuduće, bili oni na vlasti ili u oporbi ili bilo gdje drugdje - kazao je Jandroković.

Prvi je krug izbora nazvao tek prvim poluvremenom, podsjećajući kako je ne tako davno upravo HDZ-ov kandidat Škaričić u Omišu osvojio gotovo 50 posto glasova, pa ga je svejedno nezavisni Kovačić u drugom krugu premoćno savladao.

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

- HDZ-ovci su žilavi, borit ćemo se i nećemo se redati do kraja - kazao je.

Podporu Vlade RH Đogaš je nazvao dodatnim podstrekom, osvrnuo se na činjenicu kako je i ministar Marić - nestranačka osoba.

- Imamo zamjenu teza, ljude koji su pričali, koji pričaju već 11 kampanja i priča im je sve, a kada se treba početi s radom onda je "Ups!". Puno lakše je govorit pričat, nego li radit, i puno je lakše rušit, negoli gradit - kazao je.

 

Komentara 9

ST
stefj
14:13 29.06.2022.

Rasti? Možda Đogaš u širinu...

DU
Deleted user
14:12 29.06.2022.

Kakav jad i bijeda je taj HDZ

MA
martin@@@@@
14:25 29.06.2022.

Ako nekomu ne raste prvi put..kako ce mu rasti drugi put.....vama je bitno da pupabac vodi hrvatsku nacionalnu politiku..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije