Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INSAJDERSKI IZVJEŠTAJ

HDZ u šoku i traži se krivac: Je li kriva koalicija s Kerumom ili nestranački kandidat?

28.06.2022.
u 11:46

Iako ne niječu da je izborni rezultat splitskog HDZ-a i Zorana Đogaša ispod očekivanog, u vrhu HDZ-a ukazuju na izrazito loš odaziv na ove izbore. Pritom tumače kako je gotovo 70 posto birača koji su u nedjelju odlučili zaobići birališta zapravo poslalo snažnu poruku bivšem, a izgledno i budućem gradonačelniku Ivici Puljku da se “ne slažu s talačkom situacijom u koju je doveo grad”.

Komentara 39

TM
trade_mark
11:49 28.06.2022.

glavno da je doktor vice bio drugi po redu na biračkoj listi. pa koga vi farbate?

RE
realisticki
12:49 28.06.2022.

Sada HDZ opravdava neuspjeh i ukazuju da je to krivnja izrazito lošeg odaziv na ove izbore. Ista partija več desetlječima vlada Hrvatskom zahvaljujući tom efektu koji stvara loša izlaznos na izbore, ali to prešučuju kada im to paše.

SA
sargu123
13:41 28.06.2022.

Plenkovića ni čuti ni vidjeti! Pa kako to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?